Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Moje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 5 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 14 minutami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 15 minutami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 2 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 3 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 3 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 4 hodinami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 15 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 16 hodinami
Tématické fráze:
matčino kuře,
játra,
recept na matčino kuře,
matčino kuře recept,
aby byla játra měkká,
recepty z jatry,
jak uvarit jatra aby byla meka,
recept matčino kuře,
játra stokrát jinak,
aby játra byla měkká,
játra recept,
kuřecí játra top recepty,
játra recepty,
top recepty husi,
kuřecí játra ztvrdla,
restovana jatr,
jak udelat aby jatra byla meka,
matčino kuře recepty.cz,
úprava husích jater,
ztvrdlá játra
Suroviny:
játra kuřecí,
koření grilovací,
cibule,
šlehačka,
šunka
Komentáře (14)
www.miric.cz
Já bych je dělala různě a ráda častěji, ale když občas čtu, že nepatří k nejzdravějším, tak raději brzdím a jsou tak 3x ročně. To snad přežijeme, ne?