Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 571 kJ / 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 4,85 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,01 g |
| Sůl | 20,01 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Moje poznámka
Chléb pečený v římském hrnci - postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZEy
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 9 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 11 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 12 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 1 hodinou
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 4 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 4 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 4 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 5 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
římsky hrnec,
hrnec na pečení chleba,
recepty pro rimsky hrnec,
peceni chleba,
recepty římský hrnec,
římský hrnec glazovaný,
domácí chleba v hrnci,
litinový hrnec na pečení chleba,
pečeny chleba,
pekáč na pečení chleba,
hrnec na chleba,
recepty v římském hrnci,
draci v hrnci recepty,
recepty z římskeho hrnce,
peceny chleb,
rimske hrnce,
recepty na peceni chleba,
římský hrnec s glazurou,
recept na peceni chleba
Suroviny:
mouka pšenično-žitná na domácí chléb,
kmín celý,
semínka lněná,
sůl,
cukr,
droždí čerstvé,
voda,
Komentáře (16)