Zelnice "Všudybylka"
Suroviny
Porce: 4 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,75 g |
Tuky | 14,94 g |
Vláknina | 66,16 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 246,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto fazolovo-zelnou polévku máme z těchto druhů(fazolovek a zelnic) nejraději, proto se s vámi chci podělit, aby jste jí vyzkoušeli, stojí za to! Polévka je sytá a když si k ní vezmete chleba, může vám krásně suplovat druhý chod!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 20:00
1. 6. 2010 22:38
Ty všudybylko jedna, hraješ mi na žaludek!!
1. 6. 2010 22:31
Takove polevky mame moc radi, bodik je jasny.
1. 6. 2010 19:39
Jak se znám, určitě bych dala celou smetanu ke šlehání, Bibi, ale Tvoje zelnice má ode mne bodík
1. 6. 2010 18:56
Ta teda je
1. 6. 2010 17:56
Všem vám MOC děkuji, zahřálo mě to v té zimě u srdíčka
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
1. 6. 2010 17:37
Bibi, koukám, že jsi kreativní nejen při vaření, ale i při vymýšlení názvů...
Máš to moc pěkné.
Máš to moc pěkné.
1. 6. 2010 17:14
Milujeme takové polívečky
1. 6. 2010 17:11
JANIta musel být
1. 6. 2010 17:10
To musí být bezvadná polévka. Co nejdřív, nejlépe hned zítra jí vyzkouším. U nás máme polévky všichni moc rádi. Vařím je každý den, pro tři lidi třílitrový hrnec. Když náhodou zbyde tak se sní ke snídani.
1. 6. 2010 17:06
Mňam, to se může kdykoli a za jakýchkoli okolností
1. 6. 2010 16:58
to je tedy polívčička,všudybylkadávám bod a ukládám
1. 6. 2010 16:56
Jani, zajímavý recept. Fazole, zelí, brambory a ten bobkáč, to můžu. Zkusím uvařit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 4 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 24 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 54 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: zelnice zelnice s fazolemi zelnice z kysaného zelí zelnice se smetanou zelnice s fazolema zelnice recept ricanska klobasa zelnice s klobásou všudobylka špagety s fazolema zellnice zelnice s klobásou a smetanou příprava zelnice recept na kyselou zelnici zelnice bez smetany zelnice ze smetany nejlepší recept recept kyselá zelnice bezlepková zelnice zelnice s fazoli fazolovo zelná polévka
Suroviny: fazole, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, klobása, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, hlíva ústřičná, pepř, koření nové koření, bobkový list, smetana zakysaná, cukr, masox, mouka hladká, libeček, sůl, olej
Zelnice "Všudybylka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pzj4
13 názorů