Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio

Jídlo z hrnce ve kterém se nemusí jen fritovat, ale také péct, vařit nebo smažit. Pokud ho doma nemáte, můžete si tuhle roštěnku připravit i v pekáčku. Se špenátem a bramborovým knedlíkem si jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:25

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 647 kJ / 633 kcal
Bílkoviny106,96 g
Tuky16,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

4. 11. 2008 23:09

A ještě drobnost: sice se říká, proti gustu žádnej dišputát, ale proč je v jednom jídle tolik dochucovadel? Nač maggi, když mám vepřové maso? Vadí mi někdy nesmyslné dochucování umělými chutěmi, když může vyniknout přírodní chuť masíčka dušeného na cibuli. Jitko, zkuste to jednou bez maggi a ucítíte ten rozdíl. Ačkoliv, jestli máte chuťové buňky dlouhodobě deformované takovými sajrajty, tak to asi neucítíte:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2008 23:08

No, ten friťák fakt nějak nechápu ani já a to už čtu potřetí.Proč, friťák do polohy 2 a kousíček, co na něm děláme, když to děláme všechno na pánvi? Nebo jsem se úplně zbláznila?:-O:-//

zizala zizala (moderátorka)

4. 11. 2008 23:01

Souhlasím, to je jako nepokrytá reklama na potravinářské doplňky. Ještě to chce doplnit "jedinou správnou" značku hořčice a oleje;-):-//:no:

olda

4. 11. 2008 22:43

Tak si říkám,jestli tady máte soutěž o největší počet receptů:o) Protože opsat odněkud ROŠTĚNKY i s naříznutím pojiva, na to už musí být nátura:-(( No ale v něčem je postup původní: dosud jsem si myslel, že friťák je taková ta vana s olejem ve které se smaží řízky aj. Ale dělat v něm hořčicový sósík a ještě zalít vodou...no to vypadá na malou vodíkovou bombu:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky z vepřového masa roštěná z vepřového roštěnky z vepřového roštěnka z vepřového roštěnky recept veprove omacky roštěná omáčka z vepřového masa roštěnka z vepřového masa vepřová omáčka roštěná z vepřového masa recepty remoska tefal recepty roštěná z vepřového masa recept roštěná recepty z vepřového vepřové s omáčkou recepty friteza roštěná z vepřového recept omáčka vepřové omáčka z vepřového masa roštěná maso ve friťáku

Suroviny: kýta vepřová, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, jíška

TopRecepty.cz

Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lk4