Koláč "na zahřátí"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 199 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,42 g |
Tuky | 135,36 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 317,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:Apetitonline(recept je upravený o piškoty+perníčky+hrušky)
Zdroj doporučuje použít dobrou slivovici/nejlépe calvados. Kvůli dětem ale můžete použít např. Amaretto. Ale rum naopak v tomto případě vůbec nepatří.Slivovice se bát nemusíte, jen krásně ovoní celý koláč. Vůně začne v mikrovlnce a provoní také kuchyň (začíná proces zahřátí…)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2010 22:06
Upečeno, schváleno a moc, moc chváleno Opravdu moc dobrý koláček
28. 10. 2010 20:54
Jahoda
28. 10. 2010 19:50
Nádhera
28. 10. 2010 19:29
Krásnej a zajímavej koláček
28. 10. 2010 19:19
rebeka: na zahřátí je určitě lepší pálenka, než rum.Ten nesahá dobré pálence ani po kotníky (ten pijí jen vodáci)
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"
28. 10. 2010 19:10
Super!
28. 10. 2010 18:53
moc pěkný
28. 10. 2010 18:50
nádhera..voní až sem
28. 10. 2010 18:44
28. 10. 2010 18:37
mooc hezkéa pročpak ne ten rumíkten taky hezky voníanebo má ta slíva jiný význam..nějaký jinotajný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 22 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 34 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 46 minutami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Tématické fráze: top recepty.cz barva cukru po zahřátí jak podrtit jablka letní jablka zpracování koláč na grilu zpracování letních jablek koláč se slivovice zahřátí mouky koláčky s pudinkem a s meruňkami apetitonline meruňkovy koláč apetitonline top recepty apetitonline kolace do lednicky těsto poklademe plátky jablek koláče z ledničky koláč na gril upeču koláč ve grilu kalvados z letních jablek apetitonline mřížkový koláč jablkový koláč apetitonline mikrovlnka a slivovice
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, máslo, žloutek, voda, sůl, hruška, jablko, piškoty dětské, perníčky, cukr třtinový, skořice mletá, máslo, džem meruňkový, slivovice
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
10 názorů