jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Skladane kolozvarske zeli

Skladane kolozvarske zeli
nahoru
Skladane kolozvarske zeli Skladane kolozvarske zeli Skladane kolozvarske zeli
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Mleté maso
Doba přípravy Doba přípravy: 40 min + priprava
Počet porcí Počet porcí: 2 porcie, pekacik 20 x 20

Suroviny:

250 g mlete bravcove maso
250 g kysla sudova kapusta
1 plytka PL cukor
100 g sucha ryza (cca 7 PL bez kopceka)
200 g kysla smotana
1 velka cibula
3 struciky cesnaku
olej
1 kopcovita CL mleta sladka paprika
1/2 Cl mleta stiplava paprika
1 KL mleta rasca
sol, cerstvo mlete korenie

Postup přípravy receptu

mlete maso na cibulke orestujeme, ochutime solou, paprikou, korenim a trosku podusume. Ryzu uvarime , kyslu kapustu prekrajame a podusime na cibulke. Dno zapekacej nadoby vysteliem polovickou kyslej kapusty aj so stavou...na nu poukladam polovicku ryze....na nu pokladiem vsetko podusene maso aj so stavou...na maso pokladiem druhu cast ryze a nakoniec ostatok kapusty. smotanu rozmiesame s lyzickou cervenej papriky a troskou soli a zalejeme povrch. Dame do vyhriatej truby prikryte na 20 min, potom odkryjeme a zapekame dalsich 25 min.

Poznámka

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2972

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Skladane kolozvarske zeli"

autor: jahoda
vloženo: 24.11.2011 21:20:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna: tak jsem po roce a půl opět tady, tentokrát s fotkou tohoto chuťově výborného "Koložváru"smajlik.
Vím, že je tady více podobných receptů, ale mám to ráda takto jednoduše, žádná klobása, nebo dokonce česnek, jak někdo psal..
Prostě mňamka - zelí tam bylo dost, ale je schovanésmajlik, chtěla jsem se pochlubit šťávičkou, ale rýže ji nasálasmajliksmajlik
Díky za recept a posílám fotkusmajlik (a čekám na oplátku Tvoji fotku u Zasněžené chaloupkysmajliksmajlik)

autor: jahoda
vloženo: 03.03.2010 20:36:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto zelíčko jsem opět dělala a naše rodina se ho snad nepřejísmajlik, a s domácím kysaným zelím je to fakt prima jídlo.5smajlik Vyhovuje nám to právě s mletým masem. Super, díky

autor: cathleen
vloženo: 19.01.2009 07:38:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikHmmm, myslela jsem, že to taky dokážu - jen podle čtení receptu - odhadnout, co by nám chutnalo a co ne......a stále si stojím za svýmsmajliksmajliksmajlik

Nehledě na to, že to, co chutná nám, nemusí někdo druhý ohodnotit jen kladně, takže kus věty jako :.......ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok by nikdy nenapisal....mi tady nedává smysl.
Recept mám v oblíbenýchsmajliksmajlik

vloženo: 18.01.2009 20:04:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pata3 a myslím, že známkovat jsi nemohl, když nejsi přihlášený a taky by mne zajímaly tvé recepty, ale fakt, proč ne? My jsme rádi, když příjde někdo zkušený a poradí.smajlik

autor: vybusna
vloženo: 18.01.2009 20:03:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pata3 aj ja by som sa prihovarala za nejake tvoje recepty a tiez to pisem uplne vazne. btw..co sa tyka skorice, pridavam ju takmer do kazdeho indickeho jedla a robim si z nej aj marinadu na http://toprecepty.cz/recept/1794-skoricove-kridylk...

autor: spagetka
vloženo: 18.01.2009 19:51:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pata 3 - bez jakékoli ironie, naprosto upřímně - dejte sem nějaké recepty smajliksmajlik

autor: pata3 (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2009 19:47:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mila spagetka,nemusite ma lutovat.Ja som len trosku s usmevom a trosku s popichom reagoval na "tejaju".Varim od mojich deviatich rokov a mam vela svojich osobnych receptov,ktore vznikli asi tym,ze som vela cestoval.Ved kto by si pomyslel(len priklad),ze skorica v urcitom mnozstve a v urcitom pomere s inymi ingredienciami vam tak perfektne dochuti hovadzie,ze to "skuseny kuchar"smajliknedokaze odhadnutsmajlik

autor: vybusna
vloženo: 18.01.2009 19:29:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pata3....hej mlete maso nie je take stavnate, ako kockate...nerobievam kockate kvoli tomu, ze mi to tam nesedi, ale urcite vyskusam to co si poradila...pomliet hotove udusene maso...vdaka za tip a pekny vecer

autor: spagetka
vloženo: 18.01.2009 18:58:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pata 3 - pak vás velice lituju, pokud neumíte podle ingrediencí a způsobu vyhotovení odhadnout výsledek - ŘÍKÁM ODHADNOUT smajlik - v tom se právě ukáže MISTR KUCHAŘ - ne že to ví stoprocentně, ale má představu. Proto také nikdy jídlo nezavrhne, jen napíše, co si myslí smajliksmajlik

autor: pata3 (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.01.2009 18:53:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hodnotil som vase kuchtenie vybusna a dal som za dvasmajlik.Dufam,ze som tym nic nepokazil,ked som napisal hodnotenie.Preco za dva?Chutovo je to trosku"vybledle".A je to len kvoli tomu,ze pouzivate mlete maso.Chutovo lepsie ,ale tiez pracnejsie je nakrajat maso na kusky velke asi 5x5x5 cm,osolit a okorenit,nechat oddychnut a dusit to klasickou cestou,skoro ako ked dusite maso na tradicny segedinsky,potom to este teple pomeliete.Ako hovorim,je to trosku viac prace,ale gurman je gurman.Ja tiez este vytieram nadobu tukom na pecenie.A na margo pani"tejaja"-VY a skuseny kucharsmajlik?!Tak ten by take nieco,ako ze vie podla receptury odhadnut vysledok nikdy nenapisal,aj keby sa jednalo o miesane vajcia na cibulkesmajlik

autor: tejaja
vloženo: 07.01.2009 17:56:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jéžiši, Svetlanka, my máme diétusmajliksmajliksmajlik V nedeľu končíme...tak potom uvidíme...smajliksmajlik

autor: Svetlana
vloženo: 07.01.2009 14:48:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...Terezko já dávám na trošku sádla opéct kolečka klobásy s kostičkama buď anglické nebo špeku a to dávám jako první vrstvu na spodní zelí, pak maso s rýží, zaleju kyselou smetanou, nakonec druhou část zelí a nahoru opět smetanu rozmíchanou s paprikou...máme to moc rádismajlik...a nějak jsem si udělala chutě, žeby v sobotu obědsmajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 07.01.2009 14:27:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...a dobrá klobáska k tomu... http://www.toprecepty.cz/recept/2070-kolozvarske-z... mňam, mňam...smajliksmajlik

autor: Svetlana
vloženo: 07.01.2009 13:58:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik...přečetla jsem si recept, protože koložvárské dělám často a už jsem taky chtěla psát, jak ho dělám já a co že bych tam přidala...ještě že jsem si přečetla diskuzi dolesmajliksmajliksmajlikale mimochodem...kombinace zelí - rýže - maso je opravdu výýýýborná...smajliksmajlik

vloženo: 07.01.2009 12:33:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Náhodou, vybusna, ta fotka je dobrá, malinko tmavší, ale dobrá!smajlik

autor: Merylas
vloženo: 07.01.2009 11:19:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jako ke slovní přestřelce, ne k fotce smajlik

autor: Merylas
vloženo: 07.01.2009 11:19:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik, nemám co dodat.

autor: vybusna
vloženo: 07.01.2009 10:11:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikpravdaze tejaja....ja som na tuto diskusiu ani nepomyslela...len som chcela ukazat, ako som spociatku priserne fotila

autor: tejaja
vloženo: 07.01.2009 09:30:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Možno to tak vyzerá, ale myslím, že nie...smajlikmy sa s výbusnou poznáme už skôr, to, že si niekto vymieňa názory, je podľa mňa v pohode... aj keď možno ostrejšie, nie? Čo povieš výbusná?smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 06.01.2009 21:59:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna, tejejasmajliksmajlik koukám, ty začátky byly ostré smajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 17.04.2008 23:27:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výbusná, vždyť my se známe :))) Je to jasné :)))

autor: vybusna
vloženo: 17.04.2008 12:21:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to> tejaja.....mate pravdu nemusi sa tu len chvalit a vychvalovat sa.

autor: tejaja
vloženo: 08.04.2008 16:45:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mimojiné, odkud víte, kdo dal známku 5 ? Chodí tady lidí víc.

autor: tejaja
vloženo: 08.04.2008 16:44:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ono jsou jídla, kde jeden název zahrňuje více variant a jídla, kde to znamená přesně jedno jediné jídlo. Ale chci se zeptat, tady se taky smí jenom chválit ? Známek je tady pět. A skušený kuchař ví podle receptury odhadnout výsledek. Nemusí chutnat.

autor: Amira
vloženo: 06.04.2008 15:11:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nechci vám do toho mluvit, ale myslím, že třeba na rizoto je taky spousta receptů a nikdo se nepozastavuje nad tím, že se všechny jmenují stejně - rizoto. A dávat špatnou známku bez ochutnání jen kvůli názvu? To není fér.

autor: vybusna
vloženo: 06.04.2008 14:17:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nemyslela som ci ste jedla kolozvarsku kapustu ako taku....ale konkretne tento recept, ktory som uviedla...mala som zato, ze sa nehodnoti nazov, ale jedlo....ak Vas to ukludni, mozem poziadat prevadzkovatelov, aby ten nazov zmenili na povedzme....moja skladana kolozvarska kapusta....aj v tom pripade mu date 4ku? bez toho, zeby ste ho podla receptu pripravila a ochutnala? btw....receptov na kolozvarsku kapustu v madarsku je tolko, ako priblizne v cechach na svieckovu....no.myslim, ze uz niet o com sa tu dohadovat....prijemny den

autor: tejaja
vloženo: 06.04.2008 13:21:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jasne, kolžváske zelí dělám často, recept přímo z Maďarska, takže vím, o čem mluvím

autor: vybusna
vloženo: 06.04.2008 10:40:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

preto som dala nazov skladane....mohla som radsej napisat >moje>....a vyskusala ste uz toto jedlo ked ste mu dala hned znamku 4?

autor: tejaja
vloženo: 06.04.2008 09:01:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takhle se koložvárske zelí nedělá.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

rýže s vajíčkem ryze zeli mlete maso skládané zelí skládané koložvárské zelí skladana kapusta recepty kološvárské zelí mleté maso zelí rýže kološvárské rizoto recept na kološvárské zelí recepty koložvarske zeli recept koložvárská kapusta kolovrska kapusta koložvárské zelí s mletym masem rýže se zelím a mletým masem kološvárské zelí skládané kološvárské skládané zelí koložvárské zelí skládané recept koložvárské zelí recept na koložvárské zelí recept,maso,zeli,ryze.. koložvarské skládané zelí koložvarská kapusta zeli s ryži madarska kapusta koložvárska kapusta recepty kapustove zeli kološvárské zelí "kološvárská kapusta" kolozvarske zeli kološvárské zelí recept kološvárské zelí na maďarský způsob recept sedmihradské zelí koložvár kološvarské zelý koložvarská koložvárské zelí 10 lidí skládané kološvárské zelí maďarské zelí koložvarske zeli recept koložvarské kološvárská kapusta kolozvarska kapusta recept




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty