Krakonošovo tajemství
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"
Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2011 23:48
Růženkoposílám bodíka, protože je to nepochybně dobrota
24. 1. 2011 23:34
Růženko, ty recepty nesekáš jako některé z nás (já, např. ), ale musím konstatovat, že co recept, to vzácná perla. Možná právě proto.
Při přečtení hořčice mě napadla jedině dijonská nebo hrubozrnná anglická - obyčejnou ani kečup asi ne - no a dočtu a tys tu dijon použila.
Doufám, že budu mít příležitost brzy vyzkoušet, zatím polykám naprázdno...
Při přečtení hořčice mě napadla jedině dijonská nebo hrubozrnná anglická - obyčejnou ani kečup asi ne - no a dočtu a tys tu dijon použila.
Doufám, že budu mít příležitost brzy vyzkoušet, zatím polykám naprázdno...
24. 1. 2011 22:41
Tak tuhle nádheru před manželem nezapřu + .
24. 1. 2011 20:55
Ruženka, už je v oblúbených, poznám to, ale dobre, že si pripomenula
24. 1. 2011 20:46
ruženko, dneska jsem řešila, co s krkovicí recept tu ještě nebyl, tak jsem vařila po svém - a taky s kyselou okurkou věřím, že i tvůj recept je výborný, posílám bod
24. 1. 2011 20:37
Růženko, to bych si nechala líbit, krkovičku já ráda, není suchá a tak máš 4.bod
24. 1. 2011 20:36
Tohle děláme dost často, jako hořčici používám hořčici se zeleným pepřem a na krkovičku používám drcený barevný pepř
24. 1. 2011 20:25
Ruženka, pekný plátok krkovice...pekný recept!
24. 1. 2011 20:20
vypadá to úžasně. Mňam!!!!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 8 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 4 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 6 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 23 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 23 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila 29. 4. 2024 18:47
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jak upéct králíka na cibuli. Vyzkoušejte klasiku našich babiček
Další recepty
Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonosovo kyselo krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
24 názorů