Ryba s omáčkou Gribiche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 325 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,49 g |
Tuky | 46,69 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 5,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka Gribiche - jedná se o francouzský recept (říkají jí omáčka, ale z našeho pohledu je to spíš salát…). Ve Francii je oblíbenou omáčkou, která se u nich servíruje nejen k vařené telecí hlavě, ale i k teplému a studenému masu a rybám.
Je to variace na náš recept Treska v majonéze, ale ve zdravější formě z uvařených vajec.
Původně jsem tento recept chtěla zařadit do Dietních receptů, ale diety nesleduji - možná by někomu vadilo vejce, nebo hořčice, tak ho nechám v Rybách.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2011 20:36
ten citron je vtipný
6. 2. 2011 20:35
6. 2. 2011 20:34
6. 2. 2011 20:01
6. 2. 2011 19:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 8 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 10 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 20 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 2 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 3 hodinami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 3 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 4 hodinami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 5 hodinami
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Jak připravit rybu v rosolu. Servírovat ji můžete jako slavnostní předkrm
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: omacka gribish ryba s omáčkou ryby recepty gribish recepty ryby recepty na ryby varena ryba s omackou omacka z pažitky na ryby recept na omáčku k zapečení ryby ryba recept recepty ryba gribish salat jak udelat omacku na ryby omáčka citron pažitka ryba recept studena omáčka gribiche jak se servíruje ryba recept na rybu s omáčkou recepr ryba s omáčkou gribiche majoneza recept om ali
Suroviny: filet z ryb, sůl, pepř citronový, olej olivový, citron, vejce, hořčice dijonská, olej olivový, kapary, ocet vinný červený, šťáva citronová, sůl, pepř, nať petrželová, pažitka
Ryba s omáčkou Gribiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMzY
5 názorů