Nejrychlejší hřibová omáčka
Vyrazili jste do lesa posbírat pár čerstvých hříbků, ale moc úlovků jste nenašli? Nevadí, i z těch pár kousků můžete vykouzlit lahodnou omáčku. Uvařenou ji máte opravdu rychle a díky smetaně je neodolatelně jemná.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 127 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
Tuky | 76,40 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 37,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čím více hříbků, tím lepší chuť. V případě vaření většího množství dávám šlehačky 2.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2019 19:17
5. 12. 2017 15:30
4. 12. 2017 16:00
Přidávám bod.
29. 9. 2017 22:09
29. 9. 2017 22:08
6. 9. 2017 16:18
10. 8. 2014 14:03
14. 7. 2013 11:35
20. 6. 2013 14:31
7. 10. 2012 13:04
20. 9. 2011 22:13
27. 8. 2011 17:02
25. 8. 2011 19:53
23. 8. 2011 19:38
23. 8. 2011 16:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Banana split
Přidáno před 21 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 4 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 5 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 5 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 8 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 11 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 11 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 12 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 13 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší omáčky české kuchyně. Které jsou ty nejžádanější a jak je připravit
7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Jak na nejlepší houbovou omáčku: K dokonalé chuti a konzistenci pomůže obyčejné pomazánkové máslo
Další recepty
Tématické fráze: hřibová omáčka recept se smetanou hřibová omáčka se smetanou recept na hříbovou omáčku hřibová omáčka ocet omacka z hribu hribova omacka k masu hřibová omáčka se zakysanou smetanou hříbová na smetaně hřibová polévka se smetanou hřibová omáčka na smetaně recept na hřibovou máčku hřibová polévka z čerstvých hub hřibová houbová omáčka hřibová smetanová omáčka omáčka z kovářú houbová máčka hřibováomáčka jednoduchá hřibová omáčka jak se děla hřibova omačka omáčka z hřibu kováře
Suroviny: houba hřib, mouka hladká, voda, sůl, smetana ke šlehání, cukr, ocet
Nejrychlejší hřibová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAz2
18 názorů