Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Pečená křidélka s brusinkovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 7. 2010 12:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 298 kJ / 1 505 kcal
Bílkoviny10,74 g
Tuky90,58 g
Vláknina14,37 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 485 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy141,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo piva lze do omáčky použít červené víno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

1. 7. 2010 20:55

Eli to vypadá výborně.:-K:yes:

Suvicka Suvicka

1. 7. 2010 17:29

+11 :yes::-p:-K

Jana Pá

1. 7. 2010 15:34

:-O:-p:yes::yes::yes::-K

olca spickova olca spickova

1. 7. 2010 15:17

Elizo to vypadá opravdu báječně,kdyby to šlo,tak bych od tebe hned ochutnala! Určitě vyzkouším!Ukládám a posílám zasloužený bodík!:-p:yes:

Eliza Eliza

1. 7. 2010 15:04

Jsem ráda, že se vám recept líbí :-). :-) Omáčka se hodí samozřejmě i ke grilovanému masu, což je teď aktuální.
Tak vyzkoušejte, ať s pivem či vínem...;-)

maris maris

1. 7. 2010 14:39

Eli, je to krása. U nás by proběhla jen vínová varianta, musí to být dobrota:-p:yes:+

Ivana Ch

1. 7. 2010 13:55

Ta omáčka musí být bezvadná, takový já miluju i když já bych to radši udělala s vínem.

Eliza Eliza

1. 7. 2010 12:46

Díky za bodíky. :-K Ivanko, je to trochu "divoká" omáčka, dělala jsem ji už s vínem i s pivem - dnes s pivem, proto jsem ho napsala do receptu, aby to bylo autentické. Obojí nám chutná, takže lze použít ten nápoj, který je právě doma a nebo ten, kterým budeme jídlo zapíjet...;-):-)

barbra

1. 7. 2010 12:43

:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 7. 2010 12:39

:-O:-p:-pmňam +:yes:už k receptíku letí:-D

Ivana79 Ivana79

1. 7. 2010 12:12

Je to niečo na spôsob "divočiny" ale tam by išlo skôr to víno,maslovú marinádu som ešte nerobila,musí to byť fakt dobré:-pNeni čo dodať,ďalší kulinársky skvost od Elizy...:-K;-)

gabik

1. 7. 2010 12:05

Fantazie!:-O:-p:yes: ukládám:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: brusinková omáčka k masu brusinková omáčka recept brusinková omáčka na steak brusinková omáčka ke steakům pečená křidélka brusinková omáčka brusinková omáčka ke steaku kuřecí s brusinkovou omáčkou kuře s brusinkovou omáčkou brusinková omáčka s vínem kureci steak s brusinkovou omackou brusinková omáčka ke grilovanému masu jeleni medailonky s brusinkovou omackou brusinková omáčka k masu recept kuřecí maso s brusinkovou omáčkou brusinková zálivka maso s brusinkovou omáčkou jelení medailonky se brusinkovou omáčkou pečena kridelka recept vinova omacka k masu

Suroviny: křídla kuřecí, máslo, med, pivo světlé, zázvor, cibule červená, mrkev, pivo světlé, vývar, brusinky, šťáva citronová, hořčice dijonská, bobkový list, koření nové koření mleté, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Pečená křidélka s brusinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x25n