Kaštanová roláda od baronky Lili
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 815 kJ / 4 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,33 g |
Tuky | 259,78 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 359,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept pochádza z mojich výstrižkov - z nejakého časopisu, kde je autorka uvedená p. Edita Chrenková z Bratislavy. Roládu sa naučila v rodine barónky Lili Majthényiovej - Szentiványiovej z Nových Zámkov. (Voľný prepis.)
Je sezóna gaštanov a gaštanové pyré býva bežne dostať.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2012 09:52
3. 4. 2012 09:43
18. 3. 2012 20:40
18. 3. 2012 13:45
Treba to roztlačiť vidličkou,ale nemusíš šľahať.Na to krém. Zdvihni alobal prehoď cez krém aj s pyré, a druhú stranu tiež.Prelož aj s alobalom na kovový tác a šup do mrazáku. Kovový je lepší,lebo je lepší vodič! V mrazáku minimálne dve hodiny.
17. 3. 2012 22:07
17. 3. 2012 22:04
27. 11. 2011 21:07
15. 11. 2011 22:49
15. 11. 2011 22:39
15. 11. 2011 22:14
Dneska jsem koupila pyré přesně jsem to chtéla opsat,ale někdo mě už předběhl.
15. 11. 2011 22:11
15. 11. 2011 17:13
15. 11. 2011 10:46
U nás sa predáva maďarský výrobok - gesztenyepüré.(gaštan=gesztenye=kaštan) Po rozmrazení ho možno použiť na kopu lahôdok. Najjednoduchší (najčastejší a báječný) spôsob konzumácie - cez lis na zemiaky pretláčame "červíčky" pyré, na to kopec šľahačky. Ale pravej vyšľahanej, žiadne spraye.
Skvelé sú "jazýčky" z pyré, poliate čokoládou a rôzne nepečené múčniky z neho, počula som aj o palacinkách plnených krémom z pyré a pod.
Môžem pohľadať aj ďalšie recepty, ale nemám odskúšané. Táto roláda sa mi zdá jednoduchá a dobrá, pyré poznám a krém nad parou robievam.
A vďaka za záujem i body!
15. 11. 2011 09:19
A kaštanové pyré se šlehačkou taková dobrota ne,tím škudlí!
Koupit,udělat,spapat !!! Dá se udělat velice dobrý obyčejný pohár s kaštanovým pyré.Umlít ve strojku na maso ,aby to bylo pěkné, dát do pohárku doplnit mírně oslazenou ne moc do tuha vyšlehanou šlehačkou a posypat nastrouhanou čokoládou /mírně ne moc/
14. 11. 2011 22:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 1 hodinou
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 15 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 59 minutami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 11 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 11 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 11 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 12 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 13 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuchyně lidlu recepty cukrárna kaštanové jazýčky rolada gastanova kaštanové pyré recept recepty z kaštanového pyré kaštanový krém do rolády gastanova rolada nepecena gastanova rolada rolada s kastanovym pyre ořechova rolada s rumom roláda s kaštanovým krémem edita chrenkova gaštanové pyré recepty recepty karonky kaštanové máslo balené gaštanový jazýček nepečená kaštanová roláda lili recepty madarský rolada gaštanov rolada
Suroviny: pyré kaštanové, máslo, rum, vejce, cukr moučkový, čokoláda hořká, máslo
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
40 názorů