Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský krůtí perkelt se zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2012 13:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 282 kJ / 1 262 kcal
Bílkoviny107,51 g
Tuky47,39 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,05 g
Sacharidy61,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

13. 1. 2012 16:39

porada:Já teda osobně segedín vínem nepodlévám a také do něj nedávám čerstvé papriky ani tymián. Ovšem je to věc názoru;-)

porada

13. 1. 2012 16:20

Dobrý den, nechci rejpat,ale spíš bych to nazval krůtí segedin než pörkölt.
Ale jinak to bude dobrota.:-p:yes:

Bibinka Bibinka

13. 1. 2012 15:59

Andrejko, perkelt jsem dělala nedávno stejně, jen z vepřového masa a bez jalovce a místo něj bylo nové koření;-) Máš 9.bod:yes:

pipre pipre

13. 1. 2012 14:41

Tak to se mi moc líbí:yes::yes:+8

Masula Masula

13. 1. 2012 14:02

Tak toto se mi páčí:yes: určitě zrealizuji:-):-K

jirholu jirholu

13. 1. 2012 14:01

Skvělé ;-):-p +:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2012 13:52

Vypadá to skvěle;-):yes:

spagetka spagetka

13. 1. 2012 13:38

No jo, Andrejka vaří.... ach jooo:-(:-D, ukládám a mňam :-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí stehna se zelím perkelt z krutiho masa madarský perkelt krůtí stehno se zelím krůtí guláš se zelím krůtí se zelím kruti tokan krůtí perklet recept na maďarsky perkelt v kuchyni vzdy otevreno maďarský perkelt recept perkelt recept kuřecí perkelt se zelím kruti maso se zelim perkel krutí maso perkelt parkelt tokan z krutiho masa madarské zelí recepty maďarské krutí prsa

Suroviny: stehno krůtí, zelí kysané, brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, cibule, víno bílé, vývar, bobkový list, tymián, jalovec, pepř, koření paprika maďarská, sůl, olej

TopRecepty.cz

Maďarský krůtí perkelt se zelím

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRwk