Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Moje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 14 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 16 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejluxusnější křídla v mém životě
mikrogen před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Venduse před 8 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Sonisko před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
MiskaM před 9 hodinami
Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou
Pepajz před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 12 hodinami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 12 hodinami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 12 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo v pomalém hrnci,
recepty.cz,
máslo ghee recept,
pomalý hrnec přepuštěné máslo,
jak vyrobit přepuštěné máslo,
ochucené ghee,
domácí výroba ghí másla v pomalém hrnci,
vyroba ghee masala,
ghee v pomalém hrnci,
přepuštěné máslo gh,
jak skladovat masla,
ochucene přepuštěné máslo recept,
jak z másla vyrobíme ghee?,
proces vaření ghí,
přepuštěné máslo ochucené recept,
výroba ghí s kurkumou,
výroba ghee,
domácí výroba ghí másla v mikrovlnné troubě,
jak se používí butter ghee,
máslo chi
Suroviny:
máslo,
Komentáře (5)