Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Moje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Nejnovější recepty
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 10 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 18 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 2 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 2 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 3 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 5 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 5 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 5 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 5 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 6 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo v pomalém hrnci,
recepty.cz,
máslo ghee recept,
pomalý hrnec přepuštěné máslo,
jak vyrobit přepuštěné máslo,
ochucené ghee,
domácí výroba ghí másla v pomalém hrnci,
vyroba ghee masala,
ghee v pomalém hrnci,
přepuštěné máslo gh,
jak skladovat masla,
ochucene přepuštěné máslo recept,
jak z másla vyrobíme ghee?,
proces vaření ghí,
přepuštěné máslo ochucené recept,
výroba ghí s kurkumou,
výroba ghee,
domácí výroba ghí másla v mikrovlnné troubě,
jak se používí butter ghee,
máslo chi
Suroviny:
máslo,
Komentáře (5)