Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 1 064 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,29 g |
Tuky | 2,49 g |
Vláknina | 22,25 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 39,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Autorem receptu, mnou mírně poupraveno, je pan Roman Paulus
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2014 01:52
9. 1. 2014 13:01
9. 1. 2014 12:58
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…
9. 1. 2014 11:14
8. 1. 2014 20:51
8. 1. 2014 20:23
8. 1. 2014 20:20
8. 1. 2014 18:31
7. 1. 2014 22:22
7. 1. 2014 21:09
7. 1. 2014 19:28
7. 1. 2014 19:22
7. 1. 2014 19:02
7. 1. 2014 18:55
7. 1. 2014 18:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 36 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 3 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 6 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 6 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka v pomalém hrnci hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou pomalý hrnec lidl video recepty na pomalý hrnec lidl hovězí líčka paulus pomalý hrnec líčka recept na hovězí líčka se zeleninou hovězí líčka na víně v pomalem hrnci teleci licka hovězí líčka pomalý hrnec lidl pomaly hrnec telecí líčka video jaké víno k telecím líčkům hovězí líčka na červeném víně líčka na víně paulus přiloha k hovězím líčkům hovězí líčka roman paulus líčka pomalý hrnec hovězí líčka recept paulus hovězí líčka na víně paulus
Suroviny: líčka telecí, celer, mrkev, petržel, cibule, cuketa, víno červené suché, bujón gelový, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření mleté, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
25 názorů