

Hovězí nudličky se zeleninou
Suroviny
- 2 hovězí roštěné
- 1 červená papriky
- 1 bílá paprika
- 1/2 fenyklu
- 2 kyselé okurky
- 2 cibule
- 1 malý rajčatový protlak
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžíce worcesteru
- pepř
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
Roštěnky den předem nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s olejem a pepřem a necháme přes noc v lednici. Druhý den před pečením je vyndáme, aby měly pokojovou teplotu.
Zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli na proužky a česnek posekáme. Na oleji nejprve restujeme zprudka maso, vyjmeme a dáme osmažit cibuli. Přidáme protlak s hořčicí, česnek, worcester a trochu podlijeme.
Necháme probublat cca 10 minut a přidáme zeleninu, kterou uvaříme na skus. Maso vložíme prohřát před koncem a dochutíme.
Poznámka od kuchařky
Pokud si nejsme jisti kvalitou masa a máme obavu, že bude maso tvrdé, připravíme v papiňáku. V tom případě bude postup následující. Nejprve restujeme maso, pak k němu přidáme cibuli, protlak s hořčicí, česnek a worcester. Zalijeme do výšky masa a necháme od doby varu 10 minut vařit. Poté necháme dojít, otevřeme a přidáme zeleninu, kterou vaříme na skus. Dochutíme.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí nudličky se zeleninou
-
...prosím, upřesni "1/2 feniklu" - jak to mám chápat?
-
-
Moc pěkný rcp, foto úžasné
-
určitě vyzkouším - zřejmě tento víkend
díky za inspiraci a posílám bodík -
Veľmi sa mi to páči, hlavne ten fenykel pri mäse
-
Andrejko, bezva papáníčko. 4
-
Já bych si pochutnala
. Krásná fotka
, to se báječně fotí, když svítí sluníčko