Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 872 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,93 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 40,85 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 81,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.mlsoty.estranky.cz/
Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2014 21:14
HankaPu: Ráda Tě tu vidím Selský hrnec mají u nás v Domácích potřebách, já jsem ho dostala vloni k narozeninám a je super
15. 1. 2014 21:10
Jaruš, moc pěkný recept, ukládám si ho. A kde se sežene ten nádherný selský hrnec ? +
15. 1. 2014 21:07
Jaruško, moc povedené+7
15. 1. 2014 20:57
Moc pěkně připravené hovězí, selský hrnec mám tak vyzkouším
15. 1. 2014 20:47
spagetka: To nevím, s pomalým hrncem nemám zkušenosti. Třeba někdo poradí.
15. 1. 2014 20:46
Moc hezky připravená dobrota
Líčka jsou u nás velice málo,ale kližka to jistí
spagetka:Ladi,tak to asi bude stejné,jako u násJen co je morek na talířku,zlatoušek nelení,okoření a bez ničeho ho slupne
Líčka jsou u nás velice málo,ale kližka to jistí
spagetka:Ladi,tak to asi bude stejné,jako u násJen co je morek na talířku,zlatoušek nelení,okoření a bez ničeho ho slupne
15. 1. 2014 20:41
S tím morkem souhlasím, protože na to mám strávníka rovnou doma u sporáku a jak se to dovaří, tak.... neubráním
Poslyš, na tohle by šel i ten pomalý hrnec, ne? Vypadá to dobře.
Poslyš, na tohle by šel i ten pomalý hrnec, ne? Vypadá to dobře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 1 hodinou
Kefírová rychlovka
Přidáno před 12 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 14 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 17 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená brokolice se smetanou, slaninou, bramborem a sýrem
Zlatka75 uvařil před 43 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 9 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 10 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 10 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 11 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpv2
37 názorů