Hovězí dušené na víně a tymiánu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,90 g |
Tuky | 48,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2022 08:23
25. 10. 2021 13:12
24. 10. 2021 13:50
10. 10. 2021 15:30
10. 10. 2021 15:30
10. 10. 2021 11:21
8. 8. 2011 15:36
8. 8. 2011 12:56
13. 9. 2009 22:24
12. 9. 2009 21:40
11. 9. 2009 19:53
11. 9. 2009 18:51
11. 9. 2009 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Banana split
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 8 minutami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 43 minutami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí na víně hovězí maso na víně hovězí dušené hovězí na bílém víně hovězí játra na víně hovezi maso na bilem vine recepty hovězí maso na víně dušené hovězí kostky hovězí dušené maso hovězí maso na tymianu dušené hovězí maso na červeném víně hovězí na červeném víně dušené hovězí hovězí tymián hovezi kostky na cervenem vine hovezi kostky na tymianu hovězí na timiánu hovězí na víně recept dušené kuře na víně
Suroviny: maso hovězí, víno červené suché, slanina, tymián čerstvý, kapie červená, cibule, mouka, máslo, bujón hovězí, sůl, pepř
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
13 názorů