Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí daube

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

3. 4. 2008 11:27

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 997 kJ / 1 194 kcal
Bílkoviny116,87 g
Tuky38,63 g
Vláknina16,34 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy57,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a moje dalsie rcp, najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=5544

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 3. 2024 09:09

:-)<3:yes::yes: velmi lákavě připravená dobrota , líbí se mi recept i foto :-K

gizmooo gizmooo

23. 1. 2023 20:07

;-)

mysulka mysulka

14. 12. 2015 18:53

To je nádhera, krásný recept i fotka :yes::-p:-K.

Kadlik Kadlik

14. 12. 2015 15:57

moc hezké... v pátek jsem koupil krásné telecí, dal do mražáku... myslím, že brzo vytáhnu a zkusím, bude to rychlejší! A jinak - maso v mouce obaluju, skoro vždycky!:-) a vínem u vaření taky nešetřím, zalívám se jím sám, pomáhá to v kreativitě!:-8

Dana61

11. 12. 2015 09:07

úžasný pohled:yes::-D skvělý receptík:-p

hosta hosta

10. 12. 2015 19:28

vybusna: žádné maso, ani líčka, neobaluju v mouce, jen opeču - možná někdy popráším roštěnky. Občas přidám kořenovou zeleninu, tu pak krom mrkve (nechávám větší kousky vcelku) promixuju. Víno jaké je, většinou nějaký merlot nebo cabernet - málokdy mi ze sedmičky zbyde na lehký stříček:-D

vybusna vybusna

10. 12. 2015 18:01

hosta: hosticka...a obalujes pred tym maso v muke?. Kedze tam davam tu muku, strasne mi to hustne...a toho vina by som sa nedoliala...co by mozno nebolo na skodu, ale mala som tazky Pinot noir, bol vyrazny ako slak..to som nariedit musela.

hosta hosta

10. 12. 2015 17:25

Parádní jídlo - nějak podobně dělám líčka, vodou šetřím,,;-) jen na víně

vybusna vybusna

10. 12. 2015 17:14

Jaj...dakujem, Vam damy...taky stary rcp :-8

Danca Danca

10. 12. 2015 13:58

Ježíš, to je krása!!!:-O:-p:yes:

Jitkas

10. 12. 2015 13:38

vybusna: Jsi opravdu jednicka* :yes:

vybusna vybusna

9. 12. 2015 20:51

maris: tak...nechci vidiet maruska ako vyzerala ta povodna....:-8 tak ako vsetky moje pred 7 rokmi :-D

maris maris

9. 12. 2015 20:48

Tak já jako první po sedmi letech přidávám komentář - krásný recept, který mi úplně unikl a nádherná fotka / ta je určitě současná, ne původní ;-):-))/:-):yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řapíkatý celer recepty vepřové daube hovězí čína recept řapíkatý celer čína z hovězího masa celer řapíkatý recepty hovězí čína recept hovězí doube hovězí maso na víně hovězí roštěná na víně cina z hoveziho recepty z řapíkatého celeru recepty řapíkatý celer řapíkatý celer-recepty řapíkatý celer recept roštěná na červeném víně hovězí po čínsku celer řapíkatý recept roštěná na pepři plec brokolice

Suroviny: maso hovězí, mouka hladká, cibule, česnek, celer řapíkatý, paprika sušená pálivá, mrkev, sůl, pepř drcený, olej olivový, bobkový list, rozmarýn čerstvý, rajče cherry, protlak rajčatový, víno červené suché, voda, tabasco, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Hovězí daube

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5DZ