Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 1. 2014 14:20

Suroviny

Porce: podle jedíků 4 - 5

Nutriční hodnoty

Energie3 715 kJ / 888 kcal
Bílkoviny79,38 g
Tuky32,12 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,42 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu.

Druh ingrediencí jsem volila dle obsahu mrazáku. Je možné použít jakékoli maso, jen by neměla chybět pikantní klobása, samozřejmě nesmí chybět oba druhy zelí. Množství jsem musela upravit tak, aby se snědlo v odpovídající době skladování v lednici, neb nemůžu dát do plného mrazáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

19. 1. 2014 15:25

PH je na takéto jedlá vymyslený...skvelé!:yes:

senky senky

19. 1. 2014 15:09

spagetka: klidně přes noc ....nastavuju 12 hod, po případě vypnu dřív(abych nemusela v noci vstávat a zapínat);-)

spagetka spagetka

19. 1. 2014 15:07

senky: na ten bigos se chystám taky. Jak dlouho ho pomalíš na té jedničce?

spagetka spagetka

19. 1. 2014 15:05

maris: maru klidně i jen jeden druh masa, no a klobáska. Tohle byly zbytky z mražáku.

senky senky

19. 1. 2014 14:52

Špagi, v PH dělám bigos běžně;-):yes: vždycky přes noc na I. a mám kumšt si nechat na další den :-D:-D

Nadja: Nadi, já jsem dělala v PH podle tohoto receptu(mám stejný od sestry, jen bez hub) a byl v pohodě plný po okraj :-)http://www.toprecepty.cz/recept/34479-bigos-pana-t...

maris maris

19. 1. 2014 14:50

hosta: nečteš Ty mi náhodou myšlenky:-O, to není poprvé:-)):-))
špagi - asi taky vyzkouším, ale ne z tolik druhů masa, to nemám:-S

spagetka spagetka

19. 1. 2014 14:44

Nadja: nadi, určitě můžeš dát víc, jak píšu v Poznámce jsem omezena nedostatkem skladovacího prostoru. Jo a ještě něco mi tam chybí, že je dobré ho nechat uležet. Na co já myslím, hned doplním.

Nadja Nadja

19. 1. 2014 14:40

:-? Špagi: Jestli dobře koukám i počítám, tak bylo asi 1 kg surovin a pomaláč plný cca do poloviny - takže by se tam mohlo dát dvojnásobné množství, nebo je to nějak omezené? Uvažuji o jeho koupi.

spagetka spagetka

19. 1. 2014 14:35

hosta: maris: ježkovy voči a to si to po sobě čtu několikrát :-O:-O:-8:-8 Děkuju, opraveno. Jinak fakt udělejte, mňamky :-p:-p:-p:-p

Irrena Irrena

19. 1. 2014 14:32

Bigos musím taky někdy vyzkoušet;-):yes:

Danca Danca

19. 1. 2014 14:29

Jééé, právě jsem taky přidala jídlo z PH...:-O;-). Jsem z něj nadšená a zrovna včera mě napadlo, že bigos (který jsem mimochodem ještě nikdy nevařila),vyzkouším právě v tomto pomocníkovi.
Vypadá to moooc pěkně, určitě vyzkouším:-p:-p:yes:

hosta hosta

19. 1. 2014 14:29

maris: na co ty hned nemyslíš - stejně jako já:-D:-D

hosta hosta

19. 1. 2014 14:28

Vypadá to úžasně - zapomněla jsi v postupu dá do hrnce maso:-D:-D:yes:

maris maris

19. 1. 2014 14:28

Maso asi taky dáme do hrnce, ne;-):-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty bigos zkušenosti s pomalým hrncem jak uvařit bigus plecko recepty bigos bigus bigos nejlepší recept bigos z pomaleho hrnce bigos podle tadeusza bigos v ph recept z pomalém hrnci ph recept bigos moučníky v pomalém hrnci recept plný hrnec bigos podle pana tadeusza cerstve zeli v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty moučníky pomalý hrnec t recepty který je nejlepší pomalý hrnec

Suroviny: zelí, zelí hlávkové, klobása, maso králičí, skelet kuřecí, kotleta vepřová, houby sušené, cibule, víno červené, sádlo, škvarky, koření, koření oregáno, pepř, kmín drcený, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Bigos v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rnnz