Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bigos v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 1. 2014 14:20

Suroviny

Porce: podle jedíků 4 - 5

Nutriční hodnoty

Energie3 715 kJ / 888 kcal
Bílkoviny79,38 g
Tuky32,12 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,42 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu.

Druh ingrediencí jsem volila dle obsahu mrazáku. Je možné použít jakékoli maso, jen by neměla chybět pikantní klobása, samozřejmě nesmí chybět oba druhy zelí. Množství jsem musela upravit tak, aby se snědlo v odpovídající době skladování v lednici, neb nemůžu dát do plného mrazáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

20. 1. 2014 18:49

chocolate: čokoládko, jak špagi psala, pomalím bigos na I. přes noc,
poměr masa mám jiný(do podobných jsem přidala "Bigos pana Tadeusza" je to téměř identický rp s mým, který mám od ségry), ráno je hotovo, jen oproti špagetce, jsem všechno ještě před uložením do PH opekla na pánvi v pořadí vepřové, uzené, uzený bok a klobása. Zelí dávám hned.
Ať se daří a ať chutná!! Budu ho dělat zítra:-D:-D:-D

spagetka spagetka

20. 1. 2014 18:33

chocolate::-8:-8 děkuju a nhlavně pak písni třeba vychytávky a rady, fakt to pomůže :yes::yes::yes:

chocolate chocolate

20. 1. 2014 18:30

spagetka:Díky za odpověď, já se PH nebojím, mám ho už skoro čtyři roky, spíš mi šlo o to, abych to nepokazila blbým poměrem surovin.Můj táta podobná jídla miluje, tak snad ho příjemně překvapím;-).
Jinak gratulace a řeknu Ti, že pomalíš pěkně;-).

spagetka spagetka

20. 1. 2014 18:23

chocolate:čoki, děkuju:-K:-K. Jo libovolný je, mrkni i třeba do těch půodobných, sice nejsou v PH, ale váhu uvidíš. Upřímně náš milasek, tedy PH to už vyřeší :-D:-D:-D Jen si pročti komentíky, vím,že tam senky písla, že klidně dělá přes noc na jedničce. Já zas radši poslechla holky na komentu a dělala až ráno na dvojce. Nezapomeň, že se teprve učím a sbírám zkušenosti ;-);-);-)

chocolate chocolate

20. 1. 2014 18:01

spagetka:Můžu mít dotaz?Chtěla bych ho konečně udělat a dát přes noc do PH, ale mám doma kotletu, krůtí a kus uzeného plus samozřejmě klobásu.Jestli jsem pochopila, tak poměr druhů masa je libovolný?
Nechtěla bych to zkazit.
Moc hezké jídlo a velmi vydařené foto, což musí být u podobného typu jídla těžké;-).Tobě se to ale povedlo náramně.

spagetka spagetka

20. 1. 2014 17:42

Martina: souhlasím, taky jsem si říkala, že je blbost tak velký, ale je opravdu variabilní a jsem také spokojena ;-):yes:. Tak jdem pomalit :-D:-D:-D

Martina

20. 1. 2014 17:37

Nadja:Nadjo, uvažuješ-li nad koupí pomalého hrnce, doporučuju koupit ten největší - 5,7 litru. Uvaříš v něm 2 porce, ale i jídlo pro 6-7 strávníků.
Hrnec mám od jara a u nás dost často "jede":-D
Špagetko, díky za inspiraci;-), vypadá to i chutná určitě skvěle:yes::yes:

spagetka spagetka

19. 1. 2014 20:29

danielle72: díky :-K:-K:-K:-K
senky: určitě pečivo je pečivo. Já teda ne, pro mě je to tak dost, ale mladý si dají a muž taky :yes::yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

19. 1. 2014 20:22

Laděnko, fotka jedna báseň, nad bigosem se také rozplývám! :-)

senky senky

19. 1. 2014 18:23

spagetka:úplně nejvíc nejlepší jako příloha je čerstvý domácí chleba nebo dalamánek :-D:-D:-D:-D vypadá to, že už vím co bude v sobotu k obědu, ale mladýmu to říct nemůžu, ten by otravoval už ve středu;-):-):-)Bigos miluje:-8

spagetka spagetka

19. 1. 2014 17:37

Bibinka: jani, nezlob se, tohle nemá se segedínem fakt nic společnýho. Je to hodně syté a píšu, větší jedlíci si daj pečivo. Ale tohle přirovnávat k segedínu je nesmysl.

Anna Kocikova: šťávy mám dost, nedala jsem na talíř víc, kvůli fotce ;-);-);-)
Jinak děkuju, je to bašta. :-K:-K:yes::yes:

Bibinka Bibinka

19. 1. 2014 17:29

Ladi, bigos jsem nikdy nevařila, ani nejedla a budu ho muset někdy vyzkoušet;-) Já bych ale určitě dala nějakou přílohu, takhle mi to připadá jako segedín a nic jiného k němu. Jinak je bigos pěknej a máš 9.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 1. 2014 17:05

Špagetko,máš to krásně barevné:-Ka určitě i moc chutné:-p:yes::yes:
Bigos vždy vařívala teta Hermínka v Polsku,když jsme jako malí za ni jezdívali na kousek prázdnin.Tenkrát sice ještě PH neexistoval i těch druhů masa bylo o něco méně,ale teta i když byla nevidomá se vždy do chutí nádherně trefila:-pJen té šťávy mívala více:-)

ivulinka ivulinka

19. 1. 2014 15:45

Velmi pěkné:yes: a jak je vidět, tak jsi s pomalým hrncem velká kamarádka:-)

Jitkas

19. 1. 2014 15:32

Bigos znam a jedla jsem v jedne polske rodine. Pamatuji si na neuveritelnou dobrotu. Jen si pamatuji, ze to melo trochu stavy, ci omacky, jen malo, ale byla tam.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty bigos zkušenosti s pomalým hrncem jak uvařit bigus plecko recepty bigos bigus bigos nejlepší recept bigos z pomaleho hrnce bigos podle tadeusza bigos v ph recept z pomalém hrnci ph recept bigos moučníky v pomalém hrnci recept plný hrnec bigos podle pana tadeusza cerstve zeli v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty moučníky pomalý hrnec t recepty který je nejlepší pomalý hrnec

Suroviny: zelí, zelí hlávkové, klobása, maso králičí, skelet kuřecí, kotleta vepřová, houby sušené, cibule, víno červené, sádlo, škvarky, koření, koření oregáno, pepř, kmín drcený, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Bigos v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rnnz