Bigos v pomalém hrnci
Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
Tuky | 32,12 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět velká spokojenost s PH. Jídlo je šťavnaté, voňavé a ušpiníme jen jednu nádobu.
Druh ingrediencí jsem volila dle obsahu mrazáku. Je možné použít jakékoli maso, jen by neměla chybět pikantní klobása, samozřejmě nesmí chybět oba druhy zelí. Množství jsem musela upravit tak, aby se snědlo v odpovídající době skladování v lednici, neb nemůžu dát do plného mrazáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2014 18:49
poměr masa mám jiný(do podobných jsem přidala "Bigos pana Tadeusza" je to téměř identický rp s mým, který mám od ségry), ráno je hotovo, jen oproti špagetce, jsem všechno ještě před uložením do PH opekla na pánvi v pořadí vepřové, uzené, uzený bok a klobása. Zelí dávám hned.
Ať se daří a ať chutná!! Budu ho dělat zítra
20. 1. 2014 18:33
20. 1. 2014 18:30
Jinak gratulace a řeknu Ti, že pomalíš pěkně.
20. 1. 2014 18:23
20. 1. 2014 18:01
Nechtěla bych to zkazit.
Moc hezké jídlo a velmi vydařené foto, což musí být u podobného typu jídla těžké.Tobě se to ale povedlo náramně.
20. 1. 2014 17:42
20. 1. 2014 17:37
Hrnec mám od jara a u nás dost často "jede"
Špagetko, díky za inspiraci, vypadá to i chutná určitě skvěle
19. 1. 2014 20:29
senky: určitě pečivo je pečivo. Já teda ne, pro mě je to tak dost, ale mladý si dají a muž taky
19. 1. 2014 20:22
19. 1. 2014 18:23
19. 1. 2014 17:37
Anna Kocikova: šťávy mám dost, nedala jsem na talíř víc, kvůli fotce
Jinak děkuju, je to bašta.
19. 1. 2014 17:29
19. 1. 2014 17:05
Bigos vždy vařívala teta Hermínka v Polsku,když jsme jako malí za ni jezdívali na kousek prázdnin.Tenkrát sice ještě PH neexistoval i těch druhů masa bylo o něco méně,ale teta i když byla nevidomá se vždy do chutí nádherně trefilaJen té šťávy mívala více
19. 1. 2014 15:45
19. 1. 2014 15:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 1 hodinou
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 20 minutami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 41 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 1 hodinou
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 2 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 2 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 2 hodinami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
Další recepty
Tématické fráze: recepty v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty bigos zkušenosti s pomalým hrncem jak uvařit bigus plecko recepty bigos bigus bigos nejlepší recept bigos z pomaleho hrnce bigos podle tadeusza bigos v ph recept z pomalém hrnci ph recept bigos moučníky v pomalém hrnci recept plný hrnec bigos podle pana tadeusza cerstve zeli v pomalém hrnci pomalý hrnec recepty moučníky pomalý hrnec t recepty který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny: zelí, zelí hlávkové, klobása, maso králičí, skelet kuřecí, kotleta vepřová, houby sušené, cibule, víno červené, sádlo, škvarky, koření, koření oregáno, pepř, kmín drcený, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
44 názorů