Jahůdkové tiramisu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2014 14:11
Kazdy z nas ma jine chute, tak to respektujte.
Nedavno, abych Vam nekrivdila, jsem udelala malou ochutnavku Vasich rajcat s bananem, cesnekem a medem. Nechutnalo mi, ac treba Vam a tejaje chutnalo, ale tim to zvadlo, smitec. Jeste dodam, ze banany nijak moc nemusim, mozna proto. Kdo jsem ja, abych nekoho presvedcovala, co je dobre a co ne.
Chcete-li polemizovat o nazvu receptu prosim, ale chut je vec ryze individualni, toz nechte lidi zit a pojidat to, co jim chutna.
31. 1. 2014 12:11
…proboha co to furt mícháš???
No, zakysanku s pomazánkovým…
Próóóč? Kyselicu sme měli tůůůhle!
To není na polívku ale na tiramisu podle jedné nedoštudované…
Proboha, ses už úplně zbláznil, nebo máš zase jenom virózu jak bimbo!? Kdo si myslíš, že to bude jíst? Pomazánkové je kyselé samo o sobě a ta smetana to má už v názvu. Ta študentka asi neví co je to mascarpone! A co že to študuje? Né náhodou veterinu? …už´s tam dal vanilku? Neééé? Príííma! Hoď na to vavřín, abych nebyla sprostá, a uvař zasejc tu vééébornó zelňačku podle starýho Habany, tam se to ztratí, jako když najdeš…
Jak řekla, tak udělal…
Ta véééborná zelňačka jest zde:
http://www.toprecepty.cz/recept/37993-zelnacka-pod...
27. 1. 2014 14:44
25. 1. 2014 22:16
25. 1. 2014 12:42
25. 1. 2014 09:17
25. 1. 2014 01:41
25. 1. 2014 01:21
24. 1. 2014 23:44
24. 1. 2014 23:31
24. 1. 2014 23:24
24. 1. 2014 22:35
24. 1. 2014 22:30
Kočko, tobě přeji, aby tě neopustila chuť po tomto extempóre vkládat recepty. A jinak k receptu. Já osobně tiramisu raději z pomazánkového másla než mascarpone, protože je méně tučné.
Casino k Vám asi tolik, jde o variabilní recept, takže kde je problém. Autorka nepíše nic o tom, že jde o pravé italské..ono se najednou objeví mascarpone, ocet balzamiko a všichni jsou najednou gurmeti, že?
24. 1. 2014 21:58
dokonce ti k tomu udělám stručný výcuc informací a jako bonus přidám odkaz..aby si se mohla přesvědčit.. aby už nevznikaly ruchy jako typu mlékárenská = zemědělka .. tak tedy :
Současná vzdělávací nabídka:
Střední průmyslová škola mlékárenská nabízí absolventům základních škol studium čtyřletých maturitních oborů 29-41-M/01Technologie potravin (s profilací Zpracování mléka) a obor 29-42-M/01 Analýza potravin.
Vyšší odborná škola potravinářská nabízí absolventům středních škol s maturitou studium vzdělávacích programů vyššího odborného studia 29-41-N/02 Analýza potravin, 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin a 29-41-N/04 Zpracování mléka.
Na základě společné akreditace s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně realizujeme bakalářský studijní program Chemie a technologie potravin (zaměření Zpracování mléka a mléčných výrobků).
www.vospaspsm.cz/index.php?vnor_mod%5B0%5D=374&id=pages&fce=&i=374&menu=1 ( pro ověření)
24. 1. 2014 21:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 14 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 5 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 6 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 23 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 23 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila 29. 4. 2024 18:47
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: tiramisu z pomazánkového másla ostruzinova tiramisa tiramisu z mascarpone a kysané smetany tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany recept n tiramisu tiramisu z mascarpone bez vajec recept ns tiramisu recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody tiramisu z mascarpone a zakysané smetany tiramisu ze zakysane smetany poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem domácí tiramisu ze zakysanou smetanou tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou tiramicu ze zakys. smetany s jahodami jak ochutit mascarpone tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana tiramisu recept dezert z pomazankoveho masla a jahod
Suroviny: pomazánkové máslo, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, káva, piškoty, rum, koňak vaječný, jahody, kakao
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
33 názorů