Rýžové lívanečky se zakysanou smetanou a ovocem

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Sladká jídla 5 názorů

Suroviny

1 sáček uvařené rýže
2 vejce
4 vanilkové cukry
10 dkg moučkového cukru
20 dkg hladké mouky
1/2 prášku do pečiva
100 ml mléka
špetka skořice
2 lžíce rumu
olej na smažení
zakysaná smetana
ovoce
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce našleháme s cukrem a vanilkou, přidáme mléko, rum, mouku, prášek do pečiva a skořici.

  2. Nakonec přidáme uvařenou rýži. Vznikne hustější těsto.

  3. Na lehce vymazané pánvičce smažíme po obou stranách lívanečky.

  4. Hotové potřeme zakysanou smetanou smíchanou s 2x vanilkovým cukrem a poklademe ovocem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rýžové lívanečky se zakysanou smetanou a ovocem

Tématické fráze: lívance se zakysanou smetanou bábovka se zakysanou smetanou rýžový nákyp s čerstvým ovocem mufiny recepty se zakysanou smetanou ryze se smetanou bábovka ze zakysanou smetanou ovocný pohár se zakysanou smetanou lívance bez kynutí se zakysanou smetanou lívance s kysanou smetanou rýžový nákyp hrnkový recept rýžový nákyp s ovocem rýžový nákyp s čerstvým ovocem. top recepty s rýží livanečky postup výroby reveň se zakysanou smetanou livanecky tmavý rýžový ocet-recept testo na livanecky recept smetanove livanecky rýžové těsto

Zapomněl/a jsem heslo