Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 480 min

480 min (480 min tepelná úprava)

4. 6. 2014 16:10

Suroviny

Porce: necelý 3/4litr zmrzliny

Nutriční hodnoty

Energie1 759 kJ / 420 kcal
Bílkoviny20,80 g
Tuky17,20 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 32 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy41,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem ze samosběru nádherné jahody a velkou chuť na zmrzlinu.

Neměla jsem kefír, smetanu ani mléko.

Bylo pouze pomazánkové máslo na pomazánku a manžel měl na své mlsání zašitou Jesenku:-)

Představte si, že ve výsledné chuti to pm nebylo vůbec poznat. Protože je sezona jahod, přidávám tuto dnešní chutnou improvizaci, snad se někomu bude hodit.

Do podobných přihazuji pár jahodových mlsek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

7. 6. 2014 20:26

Anna Kocikova: Miska je po babičce, je přes 100 let stará. Je k tomu i velká mísa a znáš ty mladé, oni sklo nechtějí, dnes to není moderní prý a že by to všechno vyhodili. No, já teda ne :-)

Anna Kocikova

7. 6. 2014 18:36

Jana Remkova:Piknik je také super;-)Jani díky za vyzkoušení,jsem ráda,že Tě to pomazánkové máslo neodradilo:-D Díky i za krásnou fotku:-KMáš hezkou misku:yes:

JanaDorazinova

7. 6. 2014 12:19

Dovolím si přidat foto+ bod.;-). Místo Jesenky, která nebyla ani v Kauflandu, jsem dala tu tubu Piknik.:-8. Myslím, že na skvělé chuti jí to neubralo:-)

varilamyskakasicku

5. 6. 2014 21:30

;-):-p:yes:

Anna Kocikova

5. 6. 2014 19:22

Všem děkuji:-*:-K

ivulinka:Ivanko,zmrzka zlatoušovi moc chutnala,jen z počátku bručel,když nenašel smetanu:-ONa otázku kde mám Jasněnku jsem mu odpověděla,že u létajícího ševce:-D

suslajda:Haničko,původní záměr byla zmrzka podle Míly"radiátora",ale když jsem zjistila,co všechno nemám:-8...znáš to:-))Alespoň jsem tu Mílinu dala do podobných:yes:

tejaja

5. 6. 2014 18:27

Anička, všetko, čo je studené a mrazené zbožňujem, takže :yes::yes::yes:;-)

Dana61

5. 6. 2014 08:06

sliny se sbíhají:yes::-D další úžasný nápad;-):yes:

ivulinka

4. 6. 2014 19:28

Aničko, věřím, že to pro tvého mužíka bylo velice příjemné mlsání díky tvé dokonalé improvizaci:yes:

suslajda

4. 6. 2014 17:33

Teda Drahuš kam na ty nápady chodíš jahod mám dost, tak vyzkouším:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: samosběr jahod kupařovice samosběr jahod 2015 samosběr jahody kupařovice samosběr jahod 2015 dolní kounice samosběr jahod 2015 dolní kounice jahody samosběr kupařovice samosběr kupařovice jahody kupařovice jahodova zmrzlina recept mrazení jahod jahodova zmrzlina se zakysanou smetanou samosběr jahod 2015 kuparovice samozber jahod recept jahodova zmrzlina pexeso online jahody mražení jahody se zakysanou smetanou zmrzlina zmrzlina z pomazankoveho masla 400 g jahod 1 jesenka jahodova zmrzlina

Suroviny: jahody čerstvé, pomazánkové máslo bez příchuti, smetana zahuštěná slazená jesenka, cukr vanilkový, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jahodová zmrzlina se smetanou a pomazánkovým máslem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZDmw