Bažant s jemnou houbovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 295 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,12 g |
Tuky | 76,90 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 98,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: upravený recept z Apetitu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2014 14:53
Krásně vypadající dobrota
21. 6. 2014 16:58
krása, viděla jsem bažanta někde v centru, ale cena byla šílená, moc pěkné Evi
21. 6. 2014 10:23
spagetka: bažanta jsem dostala, byl plný broků, proto jsem ho vykostila a stálo to za to
Holky díky
Holky díky
21. 6. 2014 00:45
Nádhera
20. 6. 2014 18:14
Hm vypadá to velmi dobře, ale kde teď vzít bažanta. U nás není bažant vidět ani venku.
20. 6. 2014 10:39
úžasný recept
20. 6. 2014 08:46
Krása jen sehnat bažanta
20. 6. 2014 07:46
Krásné
20. 6. 2014 05:49
To by mi chutnalo, ještě dodat bažanta
19. 6. 2014 23:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 34 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 1 hodinou
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 1 hodinou
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 4 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat Bebe střechu? Tento nepečený moučník, naplněný banány a politý čokoládou, nás uchvátí lahodnou chutí
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Další recepty
Tématické fráze: bažant příprava bažant recept apetit vaříme z bažanta vaříme bažanta kuchyňská příprava bažanta bažant v omáčce bažant se žampionovou omáčka grilovaný bažant bažantí nudličky nudličky z bažanta bažant nudličky bazant prsa bažant prsa recept bažanti maso recept omáčka bazant maso na houbách pečený bažant videorecept bazanti prso recept s houbovou omackou jak se připravuje bažant bazant na houbách bažant nudličky recept
Suroviny: bažant, vývar kuřecí, cibule, houba hřib, citron, smetana, sůl, pepř bílý, olej, máslo, slivovice, rozinky, pórek
Bažant s jemnou houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmN5
10 názorů