Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažantí prsa na jalovci

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

22. 8. 2012 19:11

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie90 kJ / 22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

4. 9. 2013 13:15

Tak u nás je to přesně naopak, bažanta u nás nemá nikdo rád. Nikdy jsme si ho po honu nevzali, syn už je taky vycvičený, žádnýho nepřinese, ono už se jich i málo střílí, aspoň u nás.Je reakce na Savlinku, píše o velké dobrotě. Ale to je náš problém.

MMishicka MMishicka

4. 9. 2013 13:01

v mrazáku mám ještě 4 bažantíky, a tohle vypadá moc pěkně. :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 9. 2012 18:11

;-):-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 8. 2012 18:54

S velkou chutí bych alespoň kousínek ochutnala:-*+8:-p:yes:

Bahula Bahula

23. 8. 2012 20:52

Lákavé :yes:;-)

savlinka savlinka

23. 8. 2012 19:09

Otíku tak to je mňamka:yes::yes::yes:a foto úžasné.úplně cítím tu vůni:-)):-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes:

Dana61

23. 8. 2012 09:36

Colombo65 to je krása:yes::-D bažantí prsíčka a slaninka ... mňam

suslajda suslajda

23. 8. 2012 07:02

Další skvost s Colombovské kuchyně:yes::yes:

holka ze severu holka ze severu

22. 8. 2012 21:29

Vypadá to tak jednoduše...ale je to krása!

nofrona

22. 8. 2012 20:25

:-p:yes::yes::yes:

yanull yanull

22. 8. 2012 19:21

Otto, před Tvým kuchařským umem smekám, ale podle fotografií soudím, že ten bažant je z umělého odchovu a toho jsem také jednou měla. Maso jsem prošpikovala, máslem nešetřila, ale přesto bylo velmi suché, s bažantem přírodním nesrovnatelné, ale za to Ty nemůžeš, bodík přiděluji za tu kulinářskou scenérii;-):yes::-K

jarka skrobakova

22. 8. 2012 19:13

no to je exklusivní, i foto:yes::yes::-p:-p:-)):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bažantí prsíčka čína z bažanta bažantí prsíčka recept jak připravit bažanta recepty bažantí prsíčka naložení bažanta bažantí recepty bažantní prsa bažantí prsička recepty bažanti čína bažantní prsa recept pečená bažantí prsa recept na bažantí prsíčka čina s bažanta bažant na čínu uležení bažanta recepty z bažantích prsou recept na bazantni prsa bazanti prsa cina čína z bažanta recept

Suroviny: bažant, jalovec, česnek, slanina, olej olivový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Bažantí prsa na jalovci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xq3o