Roštěná pražského uzenáře
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,20 g |
Tuky | 96,34 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 3,86 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 19,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2014 11:01
17. 10. 2014 01:09
16. 10. 2014 20:54
16. 10. 2014 19:47
16. 10. 2014 17:44
16. 10. 2014 07:21
15. 10. 2014 23:04
15. 10. 2014 23:02
15. 10. 2014 20:52
Inak - !
15. 10. 2014 20:19
Jana Remkova:
"750g roštěnce"
Asi NÍZKÝ roštěnec, neníližpravda, že?
Kolik plátků jste z uvedeného množství nakrájela, nebo ještě lépe, jak tlusté ty plátky byly?
Děkuji
15. 10. 2014 19:11
15. 10. 2014 17:41
15. 10. 2014 16:20
15. 10. 2014 15:01
15. 10. 2014 14:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 24 minutami
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 40 minutami
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 47 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
vladkalejskova uvařil před 1 hodinou
Plněné papriky s omáčkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 1 hodinou
České buchty
majka-24 uvařila před 1 hodinou
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 2 hodinami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: staření masa doma kotlet prazskeho uzenare guláš pražského uzenáře vyzrávaná roštěná hovězí pražského uzenáře řízek pražského uzenáře steak pražského uzenaře vepřový steak pražského uzenáře starení masa co uvařit z roštěnky co uvařit z nízkého roštěnce top recepty roštěná roštěná dle babicy vepřovy plátek pražského uzenáře maso pražského uzenáře vepřový kotlet pražského uzenáře rostena podle uzenare uvarit roštěnou kuchařka: janadorazinova jak uvarit roštěná
Suroviny: roštěná hovězí, sůl, pepř, olej, slanina, cibule, klobása pikantní, hořčice, okurky sterilované, vývar hovězí
Roštěná pražského uzenáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EOK
34 názorů