Kuře podle uzenáře

maris Kuchařka: maris

4 porce Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

4 vykostěné kuřecí stehenní řízky
4 špekáčky
lžíce sádla
100 ml bílého vína
koření na kuře (nebo jaké máte rádi)
kmín
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Řízky okořeníme a zprudka opečeme na rozehřátém sádle.

  2. Podlijeme vínem, okmínujeme a dáme péci do trouby.

  3. Když je maso téměř hotové, přidáme nařezané špekáčky a dopečeme.

  4. Je-li třeba, podléváme během pečení vodou.

Poznámka

Na každý talíř dáme plátek masa a opečený špekáček. Podáváme s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 539 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře podle uzenáře

Tématické fráze: nakládání kuřat na uzení nakládání kuřete na uzení jak udit kuře uzení kuřat recepty na uzení kuřat uzení kuřete nakládání kuřete nakladaní kuřat recepty pro uzenáře jak se udí kuře udíme kuře nakládání kuřecího masa na uzení nakládání kuře na uzení nakládání a uzení kuřat jak nakladat kure na uzeni nakládání a uzení kuřete jak vykostit kuře na rizky jak narezat spekacek na opeceni nakládání kuřat na na uzení jak nařezat kuřecí řízky

Zapomněl/a jsem heslo