Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 14 011 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,83 g |
Tuky | 169,18 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 390,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2015 09:42
12. 3. 2015 09:38
11. 3. 2015 15:32
11. 3. 2015 11:10
11. 3. 2015 00:32
10. 3. 2015 22:57
Omlouvám se, chtěl jsem pomoci...
Měl jsem za to, že když píšete o pečení LISTOVÉHO "Já péci štrůdl na 200°C, mám z toho uhel." tak jsem si říkal, že máte blbou troubu.
No, tak samotnou troubou to tedy není...
Omlouvám se
*****
K receptu:
Ta na MÁSLE opražená strouhanka je v závinu znát
Ale máčet, natož vařit, rozinky do závinu s JABLKY!!! není nutné
10. 3. 2015 22:36
10. 3. 2015 22:22
Rum sice nedávám,rozinky jen namáčím ve šťávě a strouhanku osmaženou na másle také napoužívám,ale proč to nezkusitDobrý nápad
10. 3. 2015 19:05
...a ani nevíme, že ten echtštrúdl je z Cařihradu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jable%C4%8Dn%C3%BD_z%...
10. 3. 2015 19:05
10. 3. 2015 19:02
Jinak určitě je lepší těsto tažené, listovým si to ulehčujeme, to je fakt. Nevidím na tom ale nic špatného.
10. 3. 2015 18:07
10. 3. 2015 18:02
Jinak Jaroušek to řekl přesně, ale aspoň jsme se dozvěděli, jak to mají s názvem děvčata na Slovensku
10. 3. 2015 17:40
10. 3. 2015 17:28
Inak súhlasím s hostou, čo je na tom vymazleného, neviem...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajcatovou omáčkou
Přidáno před 27 minutami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 7 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 9 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 10 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 21 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 minutou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 48 minutami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 1 hodinou
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 2 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 3 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: štrůdl, závin rozdíl štrůdly a záviny nejlepší jablečný závin z listového těsta nejlepší jablečný závin jindřichohradecké listy štrůdl nejlepší recepty strakonické štrúdle strakonický štrudl nejlepší jablečný štrůdl strakonický závin štrúdl podle polreicha závin podle polreicha jak péci štrůdl recept na nejlepší štrůdl jablečný štrůdl německý štrúdl nejlepší štrudl na světě štrúdl wikipedie pravý štrůdl testo na strudle
Suroviny: těsto listové, strouhanka, máslo, rozinky, jablko, cukr krupice, skořice, žloutek, mléko, rum
Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoKv
37 názorů