Hovězí horký hrnec
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 25,62 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,34 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2021 07:58
25. 4. 2018 10:51
7. 1. 2017 20:38
19. 6. 2015 07:40
19. 6. 2015 07:36
18. 6. 2015 23:19
17. 6. 2015 22:05
16. 6. 2015 09:39
15. 6. 2015 20:55
15. 6. 2015 20:46
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp.
15. 6. 2015 20:46
15. 6. 2015 20:04
15. 6. 2015 16:57
15. 6. 2015 13:16
15. 6. 2015 13:00
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 9 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 10 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:48
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí v remosce hovezi z remosky hovězí maso v remosce remoska recepty maso recept na hovězí v remosce hovězí v remosce recepty hovezi maso z jednoho hrnce hovězí z jednoho hrnce hovězí plátky v remosce hovězí vývar v remosce hovězí kostky v remosce remoska recepty hovězí guláš hovězí zadní v remosce hovězi z jednoho pekače hovezi vyvar z remosky hovezi pecene v remosce jak delat maso v remosce remoska recept hovězí steak v remosce štepanska v remosce
Suroviny: hovězí zadní, máslo, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, cibule, brambory, vývar
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
18 názorů