Světlý podmáslový chléb z remosky

cathleen Kuchařka: cathleen

Slané pečivo 0 názorů

Suroviny

260 g vody
100 g kysaného podmáslí
lžička cukru
1-2 lžičky drceného kmínu
50 g ovesných vloček
120 g žitné chlebové mouky
150 g pšeničné chlebové mouky
220 g pizza mouka
2 rovné lžičky soli
15 g droždí
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak sypké) a použijeme program Těsto.

    Nemáme-li pekárnu, zaděláme těsto, jak jsme zvyklí (kvásek, pak přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto) a necháme ho vykynout.

  2. Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme, uděláme kulatý bochník, oválíme ho v mouce a zploštíme ho a vložíme do remosky s pečícím papírem vykynout.
    Pak upečeme (asi 45 minut).

Poznámka

Zdroj: Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Světlý podmáslový chléb z remosky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: chleba z remosky domácí podmáslový chléb obsahuje podmaslovy chleba náplň? podmáslový chléb kváskový podmáslový chléb světlý chléb s podmáslím ovesný kvaskový podmáslový chléb recept na podmáslový chleba podmaslový chleb recepty podmáslový chléb do trouby chléb z remosky podmáslový chléb recept recept podmaslovy chleb domácí podmáslový chléb z trouby recept na podmáslový chléb recept na chleba do remosky chléb s podmáslím recepty na domácí chléb remoska chleb z polisem domácí podmáslový chleba z trouby s moukou na pizzu