Prdelanka z nouze doma
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 708 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2013 11:20
DANA : Samozřejmě.
11. 4. 2013 11:14
Jana Remkova:NIC HORŠÍHO JAK JÍDLO Z MRAZÁKU NENÍ.
6. 1. 2013 13:44
maris: děkuji, já mám taky v mrazáku prejt ještě z prasátka, ale i mraženou polévku. Je fajn ji někdy vyndat a nepřemýšlet, co vařitPokud to nevadí, použila bych tvé foto jako hlavní
6. 1. 2013 13:40
Jana Remkova: Jani, dnes jsem si udělala z jednoho jelítka - jen pro sebe, moc jsem si pochutnala, posílám bodík a fotku+
30. 12. 2010 19:55
Aničko..
30. 12. 2010 18:28
+12Dnes byla polévka k obědu a ještě se všichni nadnášíme
18. 12. 2010 23:36
Jiřko, klidně bys vystačila s rýží, ale pohanka je určitě taky dobrá. Proč ne?
18. 12. 2010 22:28
Koupila jsem jelita a doma zjistila že nemám kroupy ,tak mě napadlo,že dám do prdelačky pohanku a neprohloupila jsem...je výborná
6. 12. 2010 16:01
Mojmíre, příště vyzkouším i s tou jitrnicí, díky za nápad
6. 12. 2010 14:53
já též přidávám ještě na závěr česneku,ale jinak super+1
6. 12. 2010 14:45
Jooo, to je moje oblíbená! Zkuste přidat hned na začátku i jednu jitrničku nebo kousek jitrnicového prejtu - pak je to úplně geniální, krásně to dochutí, zmasití a zahustí No prostě mňaminka nejvyššího kalibru
29. 3. 2009 16:33
Taky ji dělám většinou z jelítek,kroupy přidávám,vývar taky,je to dobrota
29. 3. 2009 14:30
No, česnek taky dávám, ale tady mi nějak fakt nechyběl. Bylo to z domácího prejtu, ten byl super okořeněný, tak nebylo třeba. Merylas, já taky pokud nemám vývar, tak to dělám, jako ty.
29. 3. 2009 13:46
Jó a jak píše Vašek Fronek, určitě ještě česnek. Bez toho to nejde.
29. 3. 2009 13:45
Jani, prdelanku zbožňuji. Moc se mi líbí ten vývar z kostí. Polévka má skvělou chuť. Já jsem včera koupil prejt, ale polévku budu vařit až zítra, protože vývar dělám z 1/2 vepřové hlavy. Rypáček a líčko si dám s křenem a hořčicí. Vývar se zbytky masa použiji na prdelanku. Škoda, že nemůžu dát bodíky dva.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 9 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 8 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 31 minutami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 1 hodinou
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 3 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: polévka z jelítkového prejtu polévka prdelanka domácí prdelanka prdelanka z jelita polévka z prejtu prdelanka z prejtu jelítkový prejt prdelanka polevka recepty na doma jelítkový prejt recept vareni krup vaření krup na zábíječku hovězí líčka recept prdelanka z jelit vyvar z veprovych kosti buchta na zabiječku jelitková polévka jak polévku z jelitkoveho prejtu prejt recept hovězí líčka
Suroviny: cibule, prejt, vývar, majoránka, pepř, sůl
Prdelanka z nouze doma
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r082
40 názorů