Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 836 kJ / 1 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 103,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 150,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí nožičky s rozmarýnovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Q3
Moje poznámka
Kuřecí nožičky s rozmarýnovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Q3
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno před 20 hodinami
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno 9. 9. 2025 20:51:36
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno 9. 9. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková pomazánka s majonézou
milanow před 27 minutami
Cuketová pizza
Tynaja před 1 hodinou
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Mon17 před 7 hodinami
Mirabelkový koláč se sněhem
Aurrorra před 9 hodinami
Játrová pomazánka s vejci
mrazule před 9 hodinami
"Grenadýr" z jednoho pekáčku
poirotka před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zuzanka2309 před 11 hodinami
Zelňačka podle "starýho" Habany
Apolenka1986 před 11 hodinami
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
KatkaCechova před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Kdyzjehlad před 13 hodinami
Tématické fráze:
prasečí nožky recept,
rozmarýnová mast,
kureci maso s knedlikem,
rozmarýnová mast recept,
kuřecí nožičky pečené,
prasečí nožky,
kořeni rozmarin,
pečené prasečí nožičky,
rozmarynove knedliky,
rozmarýnová omáčka,
kuřecí stehna s knedlíkem,
pouziti koreni rozmarin,
prasečí nožky-recept,
maso na rozmarínu,
pečené prasečí nožky,
pečené kuřecí nožičky,
jak uvařit prasečí nohy,
rozmarín jako koření jak osetrovat,
rozmarín jako koření,
prasečí nožicky pečené
Suroviny:
stehno kuřecí,
celer řapíkatý,
olej,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
vývar drůbeží,
omáčka švestková,
mouka hrubá,
sůl,
sádlo vepřové,
prášek do pečiva,
voda
Komentáře (17)
Líbí se mi dopékání knedlíků s masem.
Recept si zaslouží bodíka.
Líbí se mi dopékání knedlíků s masem.
Recept si zaslouží bodíka.
Laďka, dlho som stopkatému zeleru odolávala, nemám rada varený zeler, len surový, ale potom ma napadlo, že to musí byť iné - stopka - ako hľuza. Tak som vyskúšala a neľutujem.
Magdalenka, tie stehná nevyberáš, necháš ich v pekáčiku, len do medzier medzi nimi vložíš knedlíky, zakryješ a dodusíš tých 10-15 minút. Vyberáš všetko naraz. Vidím, že som to zle napísala, idem opraviť, ešte, že si na to upozornila. Díky