Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Zajímavou kyselkavou chuť rebarbory v tomto receptu zvýrazníte intenzivní a aromatickou chutí zázvoru. Díky této kombinaci vznikne lehce pikantní a osvěžující marmeláda, na které si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
zhruba 4 skleničky
Nutriční hodnoty
Energie | 14 186 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,32 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 817,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeláda je lehce pikantní a osvěžující. Na čerstvém pečivu je úžasná!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2022 21:19
21. 5. 2020 18:37
9. 6. 2016 14:37
9. 6. 2016 14:29
25. 6. 2015 20:51
11. 6. 2015 21:25
10. 7. 2014 19:28
22. 5. 2012 17:36
22. 5. 2012 16:01
22. 5. 2012 15:55
22. 5. 2012 15:52
22. 5. 2012 15:44
22. 5. 2012 15:40
13. 6. 2011 21:50
29. 6. 2009 13:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Jak zmrazit rebarboru. Chutné řapíky jsou výborné do koláčů i kynutých knedlíků
Další recepty
Tématické fráze: rebarborový džem rebarborový džem se zázvorem rebarborový džem s mátou jahodová marmeláda se zázvorem dýnová marmeláda zázvorová marmeláda recept rebarborová štáva jahodový džem s mátou rebarborová zavařenina recept rebarbora džem jahodovo rebarborova marmelada marmeláda a džem z rebarbory zázvorový dzem recept recept na rebarborovou marmeládu reberborová marmeláda jahodová marmeláda s mátou recept na rebarborový džem rebarbora recepty dýňová marmeláda s jablky rebarborová
Suroviny: rebarbora, voda, šťáva citronová, zázvor čerstvý, cukr, zázvor kandovaný, máta čerstvá
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48jJ
22 názorů