Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Zajímavou kyselkavou chuť rebarbory v tomto receptu zvýrazníte intenzivní a aromatickou chutí zázvoru. Díky této kombinaci vznikne lehce pikantní a osvěžující marmeláda, na které si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
zhruba 4 skleničky
Nutriční hodnoty
Energie | 14 186 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,32 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 817,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeláda je lehce pikantní a osvěžující. Na čerstvém pečivu je úžasná!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2009 10:20
29. 6. 2009 09:12
29. 6. 2009 08:28
28. 6. 2009 22:32
28. 6. 2009 22:06
28. 6. 2009 22:03
28. 6. 2009 21:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 4 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 4 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 4 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 5 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 5 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Jak zmrazit rebarboru. Chutné řapíky jsou výborné do koláčů i kynutých knedlíků
Další recepty
Tématické fráze: rebarborový džem rebarborový džem se zázvorem rebarborový džem s mátou jahodová marmeláda se zázvorem dýnová marmeláda zázvorová marmeláda recept rebarborová štáva jahodový džem s mátou rebarborová zavařenina recept rebarbora džem jahodovo rebarborova marmelada marmeláda a džem z rebarbory zázvorový dzem recept recept na rebarborovou marmeládu reberborová marmeláda jahodová marmeláda s mátou recept na rebarborový džem rebarbora recepty dýňová marmeláda s jablky rebarborová
Suroviny: rebarbora, voda, šťáva citronová, zázvor čerstvý, cukr, zázvor kandovaný, máta čerstvá
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48jJ
22 názorů