Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2011 12:02

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 414 kJ / 1 533 kcal
Bílkoviny63,35 g
Tuky100,84 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy76,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

danielle72

17. 5. 2013 20:18

Ááááách, jsem dojata, Andrejko, a samozřejmě ukládám:yes::yes::yes: +16;-)

1974andrea

10. 11. 2011 21:06

Dodatečně ještě jednou děkuji za komentáře k receptu:-K:-8. Dnes jsem byla v Lidlu pro novou várku té marmelády;-)

1974andrea

10. 11. 2011 11:04

Dana61:Dano moc děkuji:-K:-8

Dana61

10. 11. 2011 10:47

jaj boha kam jsem to zase vlezla, to je krása:-D:yes:

1974andrea

10. 11. 2011 08:56

suslajda:Jéje, mockrát děkuju za takovou poklonu:-K;-), určitě tě pak doma pochválí jako mě:-)):-D

suslajda

10. 11. 2011 08:46

;-)nádhera je slabé slovo jdu pro marmeládu a žebra a tobě bodík:yes::yes:

1974andrea

10. 11. 2011 08:14

Mockrát vám všem děkuji:-K, marináda opravdu stojí za vyzkoušení a milovníci žebírek si jistě pochutnají;-)

JanaDorazinova

9. 11. 2011 22:40

Krásný recept, který mi unikl. Nevím, v názvu vidím "zebra", nemají to být žebra?:-O:-D:yes:

maiva

9. 11. 2011 22:06

Andrejko, to vypadá skvěle:-p:-p+:yes::yes:uloženo, asi brzy vyzkouším;-):-D

Anna Kocikova

9. 11. 2011 18:58

Andri tahle bašta vypadá nádherně:-K+11:-p:yes:

ivulinka

9. 11. 2011 17:44

Andri, žebírka, to je moje, zrovna v sobotu jsem si je na jeden oběd přivezla ze zabíjačky a čekají v mrazáku až přijdou na řadu.
Tyto tvoje vypadají přímo k nakousnutí:yes:

zizala

9. 11. 2011 16:08

1974andrea: Aha, Krušovice používám, díky ;-)

Jana Pá

9. 11. 2011 14:47

:-O:-D:-p:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku

9. 11. 2011 13:53

Krásná marináda,až láká na grilovačku na teplé dny,;-) marmeládu už mám doma také, měli různé druhy v Lídlu,ale jinak máš vše moc pěkné,štavnaté,masíčkové:-K:yes::yes:

1974andrea

9. 11. 2011 13:48

zizala:Ještě používám černé Krušovice, ty mám taky vyzkoušené;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová žebra s limetkou marinování žeber marinovaná žebra-recept zázvorový džem marinovanazebra žebra z divočáka recept vepřová žebra s limetkou recept marynovana zebra pomerančovo zázvorový džem marmeláda se zázvorem na žebra marinovaná marinovana veprova zebra marinovaná hovězí žebra telecí žebra recepty žebra z divocaka teleci zebra recept pomerančovo-zázvorová marmeláda kančí žebra pečená marino pečené kančí žebro teleci zebra

Suroviny: žebra vepřová, sůl, marmeláda pomerančovo - zázvorová, omáčka sojová, olej, paprika sušená sladká, česnek, pivo černé

TopRecepty.cz

Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K5GR