Hovězí na burgundský způsob
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,36 g |
Tuky | 541,80 g |
Vláknina | 92,55 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 263,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2012 09:58
4. 8. 2011 17:40
28. 7. 2009 16:06
28. 7. 2009 14:48
28. 7. 2009 14:24
28. 7. 2009 14:18
28. 7. 2009 12:42
Tleskám
8. 7. 2009 14:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: burgundský guláš podle dity jak krájet hovězí maso burgundský hrnec hovězí po burgundsku podle pohlreicha krajeni hoveziho masa hovězí na burgunsky způsob hovezi burgund burgundský guláš jehněčí po burgundsku zvěřina po burgundsku maso na burgundsky zpusob burgundský hovězí guláš z kližky podle polreicha burbunske hovězi hovězi po burgunský priprava hoveziho masa burgunský hrnec maso po burgundsku maso na burgunsky zpusob dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny: víno, olej olivový, šťáva citronová, česnek, tymián, majoránka čerstvá, maso hovězí, olej olivový, slanina, pórek, karotka, cibule, česnek, sůl, pepř, mouka, bujón hovězí, rajče, pórek, tymián, cibule šalotka, houby, máslo, nudle vaječné, víno červené
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
8 názorů