Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child

Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

15. 1. 2011 15:31

Suroviny

Porce: 8

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 779 kJ / 4 249 kcal
Bílkoviny358,66 g
Tuky234,07 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 4,81 g
Sůl11,60 g
Sacharidy51,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ludmila

18. 11. 2017 15:24

Dnes nás tímto jídlem pohostila dcera. Skvělé, oblizovali jsme se až za ušima. Hned jsem si šla recept najít a určitě vyzkouším taky. :yes:

gillan63 gillan63

11. 5. 2016 05:44

Aha....děkuji chocolate... ,ale tím se nemění nic na tom, že ten odkaz od Elizy na autorku receptu,
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.

chocolate chocolate

10. 5. 2016 21:20

gillan63: Cely recept se da najit jako nazorny videorecept i na youtube.

gillan63 gillan63

10. 5. 2016 19:33

Elizo, prosím tě ,kde mám hledat ten odkaz na autorku tohoto receptu ? Já když kliknu na ten odkaz který si zadala ,tak se mi objeví hlavní stránka časopisu Instinkt, ale toho receptu se tam nikde nemohu dohledat ....díky

Olalena

12. 11. 2015 12:43

Tento recept je fakt famozní.Vařit neustále z hovězího guláš,už je opravdu nuda.Elizo moc díky za inspiraci,televizní pořad Prostřeno Tě potřebuje !!!:-p

Stanicka90 Stanicka90

11. 11. 2015 08:39

Pekla jsem 2,5h. a bohatě to stačilo. Maso se rozpadalo a omáčka nebyla potřeba redukovat, ani ředit - z trouby to šlo rovnou na talíř. Žampiony opečené společně se šalotkou jsem nechala asi hodinku péct s masem a bylo to famózní. Opravdu recept, který stojí za ochutnání. Moc chválím a děkuji:) U manžela jsem si náramně šplhla.

eva

24. 10. 2015 15:38

Ja jsem k tomu udelala,sladky brambory-bataty.Upekla jsem je v alobalu.Pak jsem je oloupala a nakrajela na platky,ani jsem je nesolila,opravdu vyborna kombinace:-)

kasiopea:

Jitkas

22. 8. 2015 12:38

Mila: Cela lahev, ja mam dokonce podle fr.receptu vina litr, tedy na toto mnozstvi masa. Ale zalezi i na tom, jak moc mas rada chut cerveneho vina v pokrmech, muzes ho dat i mene a pridat vice vyvaru, bude to mene "ovinene". Ovsem i chut pak bude ve finale jina, vino tomu da ten spravny smak. Ono tam totiz zase neni az tolik moc koreni, tedy porad vzhledem k mnozstvi masa, chut jidlu prave dodava ono vino a kombinace salotek se zampiony.

Míla

22. 8. 2015 09:00

Prosím vás a kolik se tam dává toho vína? Celá láhev? Děkuji za odpověď!:-?

Ivana79 Ivana79

19. 2. 2015 12:37

Robila som znova,tak pridávam ešte jednu fotku :-8 Je to skvelé jedlo :-K:-K

Aros3

10. 1. 2015 13:52

skvělé... inspirován "burgunskou" v restaurací si říkám: "však v originále to bude asi nějak jinak" Richtig. Slaninu jsem však neměl - ;-(. Ale zkuste přidat brusinky (předem namočené). Dělám to z kližky - famózní.... jako variaci na "osobuko". 1000x :yes:

pavluška

9. 9. 2014 11:46

měli jsme nedávno. Vynikající :yes:

jaroslava

31. 8. 2014 13:22

Dneska jsem zkoušela k obědu... A teda musím říct, že to bylo grandiozní:yes::yes::yes: Jsem kuchařka - začátečník a hovězího jsem se bála, ale podle tohoto receptu jsem to zvládla perfektně... moc děkuji za recept, který si přidávám ke svým oblíbeným.;-)

Ivana79 Ivana79

3. 4. 2014 13:26

Eli,zase jedna z tvojich špecialít (tým nemyslím,že ty si to jedlo vymyslela :-D;-) ) ale vložila si to sem a bolo to fakt výborné :-*:yes::yes: Šak 35 bodov hovorí za všetko ;-) Postup som tento raz dodržala do bodky :-8

kysi35

28. 12. 2013 15:01

Vynikající :yes: nejprve na mne recept působil tak nějak složitěji ale zdání klame. Děkuji za recept,jelikož všem doma moc chutnalo,budu dělat častěji. :-K foto dodám.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi po burgundsku hovězí po burgundsku originální recept hovezi po burgundsku recept hovězí maso po burgundsku burgundská hovězí pečeně hovězí po burgundsku pohlreich maso po burgundsku burgundská pečeně hovězí po burgunsku recept hovezi po burgundsku burgundská hovězí pečeně recept hovezi pecene po burgundsku hovězí po burgunsku recept hovezí maso po burgunsku hovězí po burgundsku recepty recepty hovezi po burgundsku vepřové maso po burgundsku vepřové po burgundsku burgundské hovězí maso po burgunsku

Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajský, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYoE