Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 358,66 g |
Tuky | 234,07 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 51,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 13 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 15 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 16 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno před 22 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová kmínová polévka
Neregistrovaný před 9 minutami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 17 minutami
Buchta HRK HRK
Neregistrovaný před 44 minutami
Dortový korpus vanilkový
Neregistrovaný před 53 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 1 hodinou
Voňavé krůtí plátky s přírodní šťávou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Poctivá česká koprovka podle hospodských receptur
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sametové red velvet dortíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 2 hodinami
Řezy z BB sušenek
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po burgundsku,
hovězí po burgundsku originální recept,
hovezi po burgundsku recept,
hovězí maso po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně,
hovězí po burgundsku pohlreich,
maso po burgundsku,
burgundská pečeně,
hovězí po burgunsku,
recept hovezi po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně recept,
hovezi pecene po burgundsku,
hovězí po burgunsku recept,
hovezí maso po burgunsku,
hovězí po burgundsku recepty,
recepty hovezi po burgundsku,
vepřové maso po burgundsku,
vepřové po burgundsku,
burgundské hovězí,
maso po burgunsku
Suroviny:
špička hovězí,
slanina,
víno červené,
vývar hovězí,
žampióny,
mrkev,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
bobkový list,
máslo,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (46)