Francouzské vepřové maso
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 496 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,96 g |
Tuky | 190,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 26,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept jsem asi tak před 20 léty opsala v Zem. novinách. Kdo ho ochutnal chtěl recept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2009 14:30
10. 12. 2009 14:09
10. 12. 2009 14:02
15. 11. 2009 13:47
Přes víkendy vařím já, u rodiny jsem sklidil velikou pochvalu.
Pepa.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 2 hodinami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 3 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty francouzské maso recepty z vepřového masa francouzské řízky maso po francouzsku vepřové maso francouzský vepřový plátek maso ke kroketam francouzský řízek maso po francouzsky vepřová kýta recepty pro začátečníky vepřová kýta po francouzsku vepěový plátek celá země recepty veprove po francousku francouzský vepřový řízek francouzské recepty z vepřového francouzské recepty maso vepřové recepty francouska maso recept francouzské maso recepty
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, olej, kečup sladký, cibule, sýr eidam, majonéza
Francouzské vepřové maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vKM
19 názorů