Živáňský vepřový závitek
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 082 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,55 g |
Tuky | 49,49 g |
Vláknina | 13,27 g |
Cholesterol | 711 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 67,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept jsem převzal z kuchařky která byla přibalená k PH.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2022 20:01
Náplň jsem připravila v pánvi. Oběd byl chutný, ale nic ,na co bychom nemohli zapomenout. Nicméně, až zase nebudu vědět, co vařit... Inu nechávám recept v oblíbených a děkuji
24. 11. 2009 22:27
Doogo,bodík letí.Možná mě Ježíšek také přinese PH, tak se už těším.
24. 11. 2009 22:10
Mě to fakt moc mrzí. Recept i s návodem jak jsem uvedl je převzatý přímo z kuchařky co byla u hrnce.
24. 11. 2009 21:42
Dooga, já tě neobviňuju, prostě smůla. Já jen chtěl přidat varování co se může stát, aby tě snad jiní nežalovali o náhradu škody
19. 11. 2009 18:49
Tak to mě mrzí, ale já v něm opékám pokaždé. Maso má lepší barvu. A nikdy nic.
19. 11. 2009 18:36
Aha, ono v původním receptu ani nebylo, že se ta zelenina se šunkou má podusit. No a vejce jsem vrátil do lednice, včera jsem to vařil, recept jsem měl vytištěný z doby před opravou
Bohužel naposled. Buď jsem měl jiný hrnec, nebo jiný plyn, nevím. Kameninovou nádobu jsem nejdřív nahřál, než jsem ji dal na sporák, ale stejně při smažení upadlo dno. Příště to radši zkusím osmahnout nejdřív v rendlíku a pak to přemístím do PH.
Bohužel naposled. Buď jsem měl jiný hrnec, nebo jiný plyn, nevím. Kameninovou nádobu jsem nejdřív nahřál, než jsem ji dal na sporák, ale stejně při smažení upadlo dno. Příště to radši zkusím osmahnout nejdřív v rendlíku a pak to přemístím do PH.
12. 11. 2009 00:06
Hurá, tak do toho, už se nebojím.
11. 11. 2009 17:33
Sporák mám plynový. Nedal jsem to na plný výkon. Jen zvolna zahřál. Nádobu mám kameninu.
11. 11. 2009 17:12
Ty máš asi elektrický sporák, ne? Já nějak nemám odvahu tu keramickou nádobu dát na plyn. Nebo to jde?
11. 11. 2009 13:07
Dooga, asi máš sladký život, keď aj múka je u teba sladká...
tento ecept nepoznám, v PH som dávno nevarila, takže je čas...
+
tento ecept nepoznám, v PH som dávno nevarila, takže je čas...
+
11. 11. 2009 12:13
Mirčo, dík za upozornění. Už je upraveno. Psal jsem to v tý euforii, tak snad je to jediná chyba.
11. 11. 2009 10:10
Dooga - PH namám, ale jestli to takhle půjde dál, tak ho začnu chtít
11. 11. 2009 09:56
10
11. 11. 2009 09:34
Doogo -ode mě bodíček za " pomalej hrníček"
Mirco, myslím, když nikomu, tak určitě Tobě by se PH moc hodil, protože jsi pořád v jednom kole a ušetřilo by Ti to spousty času. Když ho manžel nechce, zkus Ježíška
Mirco, myslím, když nikomu, tak určitě Tobě by se PH moc hodil, protože jsi pořád v jednom kole a ušetřilo by Ti to spousty času. Když ho manžel nechce, zkus Ježíška
11. 11. 2009 09:34
dooga,vypadá to opravdu nádherně posílám bodík a určitě vyzkouším.fotky se ti moc povedli
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 7 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát wrap
Přidáno před 2 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 46 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 48 minutami
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 12 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 12 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 12 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 13 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřový závitek vepřové závitky recept pomalej hrnec zivansky veprovy steak zivansky veprovy plátek živanska pečeně vepřové závitky živáňský po živáňsku živáňský steak živáňský plátek živáňské závitky vepřový živáňský plátek nejlepši živanska nejlepši vepřove závitky nejlepší vepřový závitek krůtí po živáňsku krkovice po živáňsku veprove s zivanskou omackou v ph steak živáňský
Suroviny: kýta vepřová, kečup sladký, mouka hladká, máslo, voda, bujón hovězí, sůl, pepř, šunka, mrkev, celer, cibule, vejce
Živáňský vepřový závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yomz
23 názorů