Kadlíkova sekaná v čemkoli
Suroviny
Porce: víc, než sem čekal
Nutriční hodnoty
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,38 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 78,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2011 07:51
Kadlik: neblbni a piš dál, to co tady je napsáno není proti tvé osobě ale spíš o tom jak se tady lidi dohadujou o blbostech a nejsou schopni uznat že se někdy spletou, jestli nebudeš psát dál tak nejsi chlap ale zbabělec, máš tady většinu lidí kteří stojí za tebou, tak přestaň fňukat jak malá holka, já osobně se taky u čtení pobavim i když napíšeš něco co je každému známé ale prostě to píšeš jinak a vtipně.
11. 4. 2011 07:22
olina16: už začínám z celé debaty vidět rudě... někdo žere celý víkend chleba s máslem... dvacetiletá holka, ležící celý víkend v učení před zkouškama z anatomie, uvítá, když si nemusí sama vařit, a připravím jí dva obědy. I když jsou stejné... No ale stejně to byl poslední recept, co jsem tady dal. Myslel jsem, že tu najdu lidi, se kterýma se dá bavit o jídle, o vaření...
10. 4. 2011 23:30
Ještě bych měla dotaz k postupu. Nevadí, když bránici koupím jiný den než pátek a navíc nebudu mít zrovna dovolenou?
10. 4. 2011 23:19
recepty jsou super!! jen pokračuj!! není to standartně psaný recept, ale to je spíš výhodou, tak jen dál:) spoustu lidí to určitě navnadí, někomu nic neřekne, ale koho to naštvě, tak to je škarohlíd:)
10. 4. 2011 23:09
Kadlíku,se omlouvám i tobě,že jsem zde rozpoutala nekonstruktivní debatu,která se netýká receptu.Piš a vař dál,kdyby to potěšilo jediného člověka tady,má to smysl.
10. 4. 2011 22:56
Fantome,byl jsi rychlejší,já to odpinkla a už sem se nemohla dostat zpět do komentu a dopsat :,,Víš,on se Kadlík mýlí.Kdyby si dal jméno Kadlička,tak má ode mne stejný bod,jako Kadlík".A dále Fantome,sorry,ale poslední věta nebyla tobě.Já tam mezi větami omylem šoupla místo jména Lucy...,s prominutím tvé.-před poslední větu.To bylo určeno k jejímu názoru u receptu,,Kadlíkova krkovička".
Já k tomuto napíšu poslední koment ,nebudu se k tomu už vracet.Já psala odpověď pro Lucymoon a vložila se do toho spousta lidí,ale budiž.Napsala jsem v kosce toto :1.svůj názor a obhajobu pro pouze MÉ!!!hodnocení Kadlíkova receptu.2.Že mne baví číst takovéto recepty.Někdo je nemusí,ale já jo,jsou pro mne také určitým způsobem hodnotné a i proto hodnotím.Pouze moje věc a nebude to jiné.3.Mé vyjádření proti nesmyslnému názoru viz.opuštěné nešťastné paničky To je celé. Je mi líto,že někteří z nás tady(myšleno Topky)
,jsou tak netolerantní k druhým,závistiví a upjatí,ale takový je život.
Já k tomuto napíšu poslední koment ,nebudu se k tomu už vracet.Já psala odpověď pro Lucymoon a vložila se do toho spousta lidí,ale budiž.Napsala jsem v kosce toto :1.svůj názor a obhajobu pro pouze MÉ!!!hodnocení Kadlíkova receptu.2.Že mne baví číst takovéto recepty.Někdo je nemusí,ale já jo,jsou pro mne také určitým způsobem hodnotné a i proto hodnotím.Pouze moje věc a nebude to jiné.3.Mé vyjádření proti nesmyslnému názoru viz.opuštěné nešťastné paničky To je celé. Je mi líto,že někteří z nás tady(myšleno Topky)
,jsou tak netolerantní k druhým,závistiví a upjatí,ale takový je život.
10. 4. 2011 22:43
Já vím...Jsem hrozně zlobivá... Moji rodiče dávají k dobru: Odmala se mě ptali: "Bohdanko, proč jseš tak zlobivá?" A já odpovídala s upřímnou kajícností v hlase: "Protože jsem zlooobivááá..."
Jinak do žádných kroužků se nehlásím, nejsem shromažďovací typ.
Jinak do žádných kroužků se nehlásím, nejsem shromažďovací typ.
10. 4. 2011 22:37
Eliza: nemáš zlobit
10. 4. 2011 22:37
Eliza:Eli, můžeme si tu udělat bohemistický kroužek, ale komentář:"kadlíčku vydrž, tvé recepty jsou fajn atd.." určitě utilitární nebyl.
10. 4. 2011 22:29
Ajaj, toho jsem se bála a je to tu hned... Byl to z mé strany čistě utilitární komentář..., který měl sdělit můj pocit ze skutečnosti, že "tady běžně mizí komentáře, takže Kadliku vyčkej a budeš mít pod receptem třeba i čisto..."
Byly totiž právě vymazány moje komentáře, které jsem myslela vážně a chtěla, aby je lidé četli, ne aby je admini svévolně vymazali...
Byly totiž právě vymazány moje komentáře, které jsem myslela vážně a chtěla, aby je lidé četli, ne aby je admini svévolně vymazali...
10. 4. 2011 22:21
Eliza:Eliz, včera jsi u jiného Kadlíkova receptu tvrdila opak.Myslím si, že tohle je obecná debata a Kadlík je v tom trochu nevinně.
10. 4. 2011 22:20
Dovolím si vstoupit... Vlastně nemám nárok, v diskusi nefiguruji - ale jen podotýkám, že podobné "romány" nečtu a tudíž jsou mi takové recepty k ničemu. Na výlevy nevyřáděné kreativity v oblasti prózy na internetu nemám čas, stačí mi korektury a štosy přečtených (i dosud nepřečtených) profesionálních textů v práci. U receptů to pouze zdržuje.
10. 4. 2011 22:19
Pajaska:tak tomuto datazu nerozumim,nešlo by tu otázku položit srozumitelněji opravdu nevím co myslím vážně
10. 4. 2011 22:10
Fantome Napsal? No vidíš,ani jsem si nevšimla.A je mi to fuk,protože jsem napsala svůj názor a jestli ho má někdo jiný ten samý,jeho věc. Ne, nedotkneš se mne, neboooj Já si jen všimla ,jak někdo psal,že se Kadlíkovo recepty hodnotí podle pohlaví.Tomu se směji,vážně.Fantome,prosimtě,s trochou rozumu, balit tady chlapy?Na webu o vaření??To nemůžeš myslet vážně,že ne.
10. 4. 2011 21:58
Fantom:Nemohu si pomoci, ale z tebe i luckymoon mluví ješitnost.Žádnou konstruktivní kritiku od vás nevidím.A upozorňuji, že já jsem tento recept nehodnotila ani slovem či bodem.Už nechte Kadlíka na pokoji..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Klobásy
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 11 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 2 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 2 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 5 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Další recepty
Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná
Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
60 názorů