Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 110 min

110 min (110 min příprava)

28. 3. 2011 06:42

Suroviny

Porce: víc, než sem čekal

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 049 kJ / 3 836 kcal
Bílkoviny288,38 g
Tuky259,18 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,34 g
Sacharidy78,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fantom

11. 4. 2011 07:51

Kadlik: neblbni a piš dál, to co tady je napsáno není proti tvé osobě ale spíš o tom jak se tady lidi dohadujou o blbostech a nejsou schopni uznat že se někdy spletou;-), jestli nebudeš psát dál tak nejsi chlap ale zbabělec;-), máš tady většinu lidí kteří stojí za tebou, tak přestaň fňukat jak malá holka, já osobně se taky u čtení pobavim i když napíšeš něco co je každému známé:yes: ale prostě to píšeš jinak a vtipně.:yes:

Kadlik Kadlik

11. 4. 2011 07:22

olina16: už začínám z celé debaty vidět rudě... někdo žere celý víkend chleba s máslem... dvacetiletá holka, ležící celý víkend v učení před zkouškama z anatomie, uvítá, když si nemusí sama vařit, a připravím jí dva obědy. I když jsou stejné... No ale stejně to byl poslední recept, co jsem tady dal. Myslel jsem, že tu najdu lidi, se kterýma se dá bavit o jídle, o vaření...:-(

olina16

10. 4. 2011 23:30

Ještě bych měla dotaz k postupu. Nevadí, když bránici koupím jiný den než pátek a navíc nebudu mít zrovna dovolenou?

hannka

10. 4. 2011 23:19

recepty jsou super!! jen pokračuj!! není to standartně psaný recept, ale to je spíš výhodou, tak jen dál:) spoustu lidí to určitě navnadí, někomu nic neřekne, ale koho to naštvě, tak to je škarohlíd:)

Pajaska Pajaska

10. 4. 2011 23:09

Kadlíku,se omlouvám i tobě,že jsem zde rozpoutala nekonstruktivní debatu,která se netýká receptu.Piš a vař dál,kdyby to potěšilo jediného člověka tady,má to smysl.;-):-)

Pajaska Pajaska

10. 4. 2011 22:56

Fantome,byl jsi rychlejší,já to odpinkla a už sem se nemohla dostat zpět do komentu a dopsat :,,Víš,on se Kadlík mýlí.Kdyby si dal jméno Kadlička,tak má ode mne stejný bod,jako Kadlík".A dále Fantome,sorry,ale poslední věta nebyla tobě.Já tam mezi větami omylem šoupla místo jména Lucy...,s prominutím tvé.:-//-před poslední větu.To bylo určeno k jejímu názoru u receptu,,Kadlíkova krkovička".

Já k tomuto napíšu poslední koment ,nebudu se k tomu už vracet.Já psala odpověď pro Lucymoon a vložila se do toho spousta lidí,ale budiž.Napsala jsem v kosce toto :1.svůj názor a obhajobu pro pouze MÉ!!!hodnocení Kadlíkova receptu.2.Že mne baví číst takovéto recepty.Někdo je nemusí,ale já jo,jsou pro mne také určitým způsobem hodnotné a i proto hodnotím.Pouze moje věc a nebude to jiné.3.Mé vyjádření proti nesmyslnému názoru viz.opuštěné nešťastné paničky:-D:-D To je celé.:-) Je mi líto,že někteří z nás tady(myšleno Topky)
,jsou tak netolerantní k druhým,závistiví a upjatí,ale takový je život.

Eliza Eliza

10. 4. 2011 22:43

Já vím...Jsem hrozně zlobivá...;-) Moji rodiče dávají k dobru: Odmala se mě ptali: "Bohdanko, proč jseš tak zlobivá?" A já odpovídala s upřímnou kajícností v hlase: "Protože jsem zlooobivááá..." :-D
Jinak do žádných kroužků se nehlásím, nejsem shromažďovací typ.

Fantom

10. 4. 2011 22:37

Eliza: nemáš zlobit:-8

chocolate chocolate

10. 4. 2011 22:37

Eliza:Eli, můžeme si tu udělat bohemistický kroužek, ale komentář:"kadlíčku vydrž, tvé recepty jsou fajn atd.." určitě utilitární nebyl;-).

Eliza Eliza

10. 4. 2011 22:29

Ajaj, toho jsem se bála ;-):-D a je to tu hned...:yes: Byl to z mé strany čistě utilitární komentář...;-), který měl sdělit můj pocit ze skutečnosti, že "tady běžně mizí komentáře, takže Kadliku vyčkej a budeš mít pod receptem třeba i čisto..."
Byly totiž právě vymazány moje komentáře, které jsem myslela vážně a chtěla, aby je lidé četli, ne aby je admini svévolně vymazali...:-//

chocolate chocolate

10. 4. 2011 22:21

Eliza:Eliz, včera jsi u jiného Kadlíkova receptu tvrdila opak.Myslím si, že tohle je obecná debata a Kadlík je v tom trochu nevinně.

Eliza Eliza

10. 4. 2011 22:20

Dovolím si vstoupit...;-) Vlastně nemám nárok, v diskusi nefiguruji - ale jen podotýkám, že podobné "romány" nečtu a tudíž jsou mi takové recepty k ničemu:no:. Na výlevy nevyřáděné kreativity v oblasti prózy na internetu nemám čas, stačí mi korektury a štosy přečtených (i dosud nepřečtených) profesionálních textů v práci. U receptů to pouze zdržuje.

Fantom

10. 4. 2011 22:19

Pajaska:tak tomuto datazu nerozumim:-O:-O:-O,nešlo by tu otázku položit srozumitelněji:-? opravdu nevím co myslím vážně:-O

Pajaska Pajaska

10. 4. 2011 22:10

Fantome:-D:-D Napsal? No vidíš,ani jsem si nevšimla.A je mi to fuk,protože jsem napsala svůj názor a jestli ho má někdo jiný ten samý,jeho věc.:-):-) Ne, nedotkneš se mne, neboooj:-D:-D:-D:-D Já si jen všimla ,jak někdo psal,že se Kadlíkovo recepty hodnotí podle pohlaví.Tomu se směji,vážně.Fantome,prosimtě,s trochou rozumu, balit tady chlapy?Na webu o vaření??To nemůžeš myslet vážně,že ne.:-D:-D:-D

chocolate chocolate

10. 4. 2011 21:58

Fantom:Nemohu si pomoci, ale z tebe i luckymoon mluví ješitnost.Žádnou konstruktivní kritiku od vás nevidím.A upozorňuji, že já jsem tento recept nehodnotila ani slovem či bodem.Už nechte Kadlíka na pokoji..;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná

Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice

TopRecepty.cz

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mNR