Ďábelská vlnka na jehle
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 182 kJ / 1 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 105,01 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 7,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2011 12:36
Jana Remkova: Na grilu dělávám většinou z vepřového masa jen krkovičku, kuřecí je zase fajn, že je rychle připravené. Ale jasně, jde to dělat z různých druhů masa i z ryb.
16. 6. 2011 12:35
zizala: díky moc. Není to nijak složité a někdo tady posledně měl něco podobného. Psala jsem tam komentář, že mi někdo vzal nápad.
16. 6. 2011 12:34
To vypadá fakt dobře, fotka velmi žravá
16. 6. 2011 12:31
Jana Remkova:Právě, ráno jsem omylem rozmrazila kýtu (fakt si to začnu popisovat) a protože jsem chtěla něco v troubě, bylo ražniči.
Škoda, to Tvé je super efektní.
Škoda, to Tvé je super efektní.
16. 6. 2011 12:31
Určitě by to šlo z čehokoliv, třeba i z ryby!! Když experiment, tak pořádný. Na grilu by to šlo taky, ale to bych si asi udělala pásy z bůčku. Kýta je fakt tuhá a musela jsem hodně hlídat, abych ji nevysušila.
16. 6. 2011 12:28
chocolate: no, vypadá to hezky na talíři. Chtěla jsem to vlastně jinak. V domění, že jsem si koupila celé žampiony a ty že budu obalovat do anglické a napichovat do těch vlnek. Hmm, to bylo překvapení, krájené, co s tím? No, nějak jsem si poradila.
16. 6. 2011 12:28
Z kuřecího také dělávám, do marinády dávám olivový olej, citron a oregano.
16. 6. 2011 12:28
...Jani paráda
16. 6. 2011 12:26
Vypadá to hezky, dělávám něco podobného z kuřecího masa, dá se pak dělat i na grilu
16. 6. 2011 12:26
rebeka: že vy jste odněkud z Plzně.... -ojc Já jo a tohle je plzenština.. Nicméně k receptu...Krása, asi někdy ukuchtím
16. 6. 2011 12:25
pěkné vlnky+1
16. 6. 2011 12:22
Máme stejný oběd, jen u nás to nevlní
16. 6. 2011 12:22
Díky
16. 6. 2011 12:22
ďábelkská vlnka od ďábla Remkojc
16. 6. 2011 12:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 1 hodinou
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 2 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 2 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 3 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit dobré ražniči na gril plzenština ražniči z vepřové kýty vepřové na jehle ďábelské vlnky z vepřového masa kuřecí játra na jehle živáňská pečeně babicovy dobroty ďábelská kýta jak napíchnout kýtu játra na jehle ražniči na jehle jehly na kýtu živanska na grilu s více druhu masa zeleniny vlnka sk vlnka sk vlnka.cz dábelské jídlo pro dábly jak napíchnout kýtu na gril recept dabelsky hadi vepřové maso na jehle
Suroviny: kýta vepřová, chilli paprika čerstvá, žampiony sterilované, slanina váhalova, sůl, pepř, olej olivový, omáčka sojová, česnek
Ďábelská vlnka na jehle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAvl
61 názorů