Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná vepřová kýta

Čeká vás oslava, kde je třeba pohostit více lidí? Nebo jste jen nadšenci do letního grilování? Tento recept je právě pro vás. Vepřové maso vonící česnekem doplňte čerstvým chlebem a dobrým pivem.

Hodnocení receptu je 4,5 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 300 min + odležení masa cca týden

360 min (60 min příprava + 300 min tepelná úprava, + odležení masa cca týden)

4. 10. 2009 20:16

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Záleží na nás, jak dlouho budeme mít maso naložené v láku. My jsme kýtu napíchali s rychlosolí, takže nám stačilo mít maso uložené v lednici pouhý týden.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lubos

16. 9. 2012 11:31

:-):-):-) musi to byt vynikajici udelame to v sobotu

vida

22. 8. 2012 22:19

kdo jste u okolí pardubic či hradce, tak si můžete zapůjčit gril na www.grilyhradec.cz. měli jsme ho pujceny a byli jsme spokojeni.:yes:

maris maris

8. 7. 2012 15:38

Jestli tu bude někdo neregistrovaný i nadále vystupovat jako maris - tak to NEJSEM já ;-):-))

maris

8. 7. 2012 15:29

Mnááááám .. !!:-D:-D

Martina

2. 7. 2011 17:37

budeme dělat na oslavu ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2009 21:34

ivulinko, úžasné, děláš mi na večer chutě;-)

maris maris

4. 10. 2009 20:59

ivulinko, nejste žádní troškaři, ta devítikilová kýta se v krbu skoro ztrácí:-D, tam by se vešlo snad celé prasátko :-O Maso vypadá výborně, má krásnou barvu / to ta rychlosůl, že jo ;-) / a určitě jste si moc pochutnali:-p:-p

vybusna vybusna

4. 10. 2009 20:52

ivulinka...ked som pisala svoj prispevok, tak som tam napisala, ze skoda, ze si neodfotila aj ten zahradny krb...ale som to potom vytrela....a tu ho mas..citala si mi poza plece....:-D vdaka..je krasny...a to maso tiez

ivulinka ivulinka

4. 10. 2009 20:26

Ano vybusna, ačkoliv jsem tomu nevěřila, tak maso bylo neuvěřitelně šťavnaté. A to já ze zadný kýty kvůli tomu, že je suchá, tak ji nekupuji.

vybusna vybusna

4. 10. 2009 20:19

masko vyzera uzasne....stavnato a farebne..

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda na grilovanou kýtu uzena kyta na gril potírání na kýtu jak naložit vepřovou kýtu jak naložit kytu nalozeni kyty na grilovaní naložená vepřová kýta vepřova kyta na rožni cim potirat grilovanou kytu kýta na rožni recept na grilovanou kýtu naložení masa na grilovaní vepřová kyta v celku veprova kyta cela vepřová kýta rychlosůl grilujeme kytu celá vepřová kýta na rožni cela veprova kyta marináda na potírání kýty

Suroviny: kýta vepřová, voda, sůl, sůl, česnek, olej, česnek, koření grilovací, sůl, pivo světlé

TopRecepty.cz

Grilovaná vepřová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQEN