jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Pangasius z přístavní krčmy

Pangasius z přístavní krčmy
nahoru
Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy Pangasius z přístavní krčmy
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ryby
Doba přípravy Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

600g pangasiuse
sůl
½ citronu
1 lžička plnotučné hořčice
hrubá mouka na obalení

Těstíčko: 150g hladké mouky
¼ sáčku prášku do pečiva
2 vajíčka
1,5 dl piva

tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce.
Připravíme si těstíčko na obalovaní – hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva,vajíčky a pivem.
Porce pangasiuse namočíme do těstíčka a usmažíme dozlatova.
Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Poznámka

Autorka receptu je paní Sivaková z Labužníka.
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=28782

Autor Autor: (Jiří Vranka)
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Pangasius z přístavní krčmy"

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2013 11:03:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pangas v pivním těstíčku?Těstíčko dělám už léta a obaluju v něm plněné kuřecí řízky.smajlik

autor: Jiri V.
vloženo: 07.10.2011 18:27:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Odstrčilova Alena- Za sebe mohu říci, pokud bych se držel toho, co se o nějakém jídle řekne či napíše, musel bych držet hladovku.smajlik


autor: Jiri V.
vloženo: 07.10.2011 07:31:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Odstrčilova Alena - Paní Aleno, odpověd na tuto otázku najdete
v článku např. zde - http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=74&t...
nebo http://ekonomika.idnes.cz/pangasius-zdravi-neuskod...
Když si uvědomíte jaké je znečištění oceánů.....chutná Vám ještě treska?

autor: Odstrčilova Alena (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.10.2011 18:01:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Slyšela jsem názor, že Pangacius žije v kanálech s potkany.Dcera mi to vyvrátila, jelikož pracuje v obchodě a smajlikzajímá se o to jak jsou výrobky kvalitní.Řekla mi, že žije v moři a kdyby žila s potkany tak by tu rybu dávno potkan sežral.Ten odpuzující názormi řekla jedna moje známá a měli jsme po chuti a kupujeme raději filé z tresky.Může mi někdo napsat jak to vlastně skutečně je? Tato ryba nám chutnala výborně, ale máme po chuti. Alena

vloženo: 25.07.2011 15:26:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik+5smajlik

vloženo: 25.07.2011 12:45:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já mám taková jídla ráda, takže zrealizováno, snězeno, plus jsem ti dala hned, tak už jen fotosmajlik

vloženo: 24.07.2011 17:00:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaj!!! Jirko, asi zítra koupím pangase..jojo, už to tak bude. SUPER!!!!!smajliksmajlik Není třeba mazat!! Určitě jsou tu recepty, které mají minimálně 6 bratříčkůsmajlik a tenhle se určitě nestratísmajlik

autor: Jiri V.
vloženo: 24.07.2011 16:43:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris: Necháme to na adminech. Musím, příště recepty pozorně pročíst, ne jen prolítnout. A pokud se recept liší jen v drobnosti, postačí poznámka do komentářů....děláme tak či to nedáváme....
Děkuji ti komentář.smajlik
Snad mi nikdo za podobný recept nezakroutí krkem.smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 24.07.2011 16:35:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jiri V.: Jirko, jen ho tu nech !! Já tam nemám hořčici, která určitě chuť hodně ovlivní a podotýkám, že těstíčko nemám od pí Sivákovésmajliksmajlik

autor: Jiri V.
vloženo: 24.07.2011 16:24:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eliza - uniklo mi, že je zde již pod názvem Pangasius v těstíčku od Maris.
Požádal jsem adminy o smazání mnou vloženého receptu.
Zbytečně se by se recepty pletly.
Přišel jsem s receptem později smajliksmajlik Ale je to chutná úprava, byl to dnešní oběd.smajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 24.07.2011 16:17:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já si říkala, že ten krásný název odněkud znám...jasně, Libuška Siváková smajlik, jedna z lidiček, které mi z Labu chybí...
Moc hezký recept, Jirko, díky za něj.smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

zmrazeny pangacius testicko horcice prasek do peciva včem žije ryba pangasie recepta za file ot pangasius jiří vranka recepty pangasius recepty recepty pangasius od krcmi vcem obalit rizky kde žije pangacius fish and chips s černým pivem recept pangácius kde žije pangasius s hořčicí pangasius recipe pangacius - recepty kde žije pangasius pangasius v pivnim testicku s horcici pangacius žije pangasius kde žije doba smažení pangasiuse pangasius s přístavní krčmy pangasius z přístavní krčmy recept treska z přístavní krčmy obalované kuřecí maso v pikantním těstíčku foto top recepty pangasius horcice prasek obalovaná treska v pivním těstíčku kde koupím zázvorové pivo pangasius labužník rizky z pangasiuse pangas z přístavní krčmy - recept




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty