Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí masko v hraběcím těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76wG
Moje poznámka
Kuřecí masko v hraběcím těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76wG
Nejnovější recepty
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 9 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno před 11 hodinami
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Hovězí na žampionech a pórku
Přidáno 8. 2. 2025 13:01
Pečené filé s nivovou omáčkou
Přidáno 8. 2. 2025 12:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Neregistrovaný před 39 sekundami
Jednoduché francouzské brambory
Neregistrovaný před 1 minutou
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
Neregistrovaný před 3 minutami
Jemný brokolicový krém s bryndzovými kuličkami
wimra před 6 minutami
Domácí konzerva favorit
Neregistrovaný před 8 minutami
Falešný kuba z tarhoni
wimra před 8 minutami
Banánové řezy s karamelem
Neregistrovaný před 14 minutami
Kuře s opečenými bramborami
Neregistrovaný před 24 minutami
Bezlepková bábovka
Neregistrovaný před 36 minutami
Čína z kuřecího masa s rýží
maminka Machulka před 36 minutami
Tématické fráze:
těstíčko na obalování kuřecího masa,
těstíčko na obalování,
kuře obalované v pikantním těstíčku,
pikantní těstíčko na obalování,
těstíčka na obalování masa,
testicko na obalovani masa,
maso v těstíčku,
testičko na maso,
krůtí maso v těstíčku,
těstíčko na obalování řízků,
obalované kuřecí maso,
obalovací těstíčko,
drubeží řízečky ve výborném těstíčku,
těstička na obalování kuřecího masa,
kuře v těstíčku,
těstíčko na obalování kuřecího,
obalovane maso v testicku,
obalovane kure,
obalované kuře v těstíčku,
těstíčko na obalování kuřete
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
mouka hladká,
sýr strouhaný,
maso uzené,
koření od antonína,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)