Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní drůbeží na cibuli a slanině se šťouchanými brambory

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

20. 1. 2012 20:07

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 370 kJ / 4 869 kcal
Bílkoviny131,47 g
Tuky381,56 g
Vláknina107,80 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 5,35 g
Sůl13,00 g
Sacharidy212,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Takto připravené maso je velice jemné,šťavnaté a chutné. Podlévat při pečení není třeba, velké množství cibule pustí dostatečné množství tekutiny. Maso si můžeme před pečením okořenit kořením,které máme rádi, nebo stačí jen osolit a mírně opepřit.Slaninu můžeme použít libovolnou, pokud žádnou nemáme, nahradíme pikantnější klobáskou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

20. 1. 2012 23:58

Anna Kocikova:Ty ses Ani zasmála, ale co já, která se tu kochám a reflexy ala Pavlov pracují?:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 1. 2012 23:55

:-DDíky čokoládčinému komentáři jsem se před spaním opravdu od srdce a s velkou chutí zasmála;-):-D:-D
Čoko a všichni komentující a bodíkující:-)Moc Vám děkuji za velice vřelé komentáře.Vy víte,že mě vždy milým slůvkem potěšíte:-K:-K
Těch cibulí dávám opravdu dost,ale je to hrozně dobré a pokud nějaká šťávička a troška cibulky zbude,tak se s mamžílkem předbíháme,kdo dříve namočí rohlík,nebo čerstvý chlebík do mísy:-))A to už je pak jedno,jestli nás nadnese ta spořádaná cibule,nebo čerstvé pečivo;-):-D

Bibinka Bibinka

20. 1. 2012 22:47

Aninko, pě+kné, pěkné, pěkné, šťavnatost jídla je patrná na pěkných fotkách a mám pifku to příští týden udělat;-):-p Dávám ti krásný 10.bodík:yes:

eva hubova eva hubova

20. 1. 2012 22:45

Jako vždy:-p:-p:yes:11

Patricie

20. 1. 2012 22:01

:-KMoc hezké:yes::yes:

maris maris

20. 1. 2012 21:31

Aničko - :yes::-p+, máš to krásné;-)

BILKOVAI BILKOVAI

20. 1. 2012 21:28

Aničko, krásné a žravé obrázky, kuřecí maso je zdravé a cibule taky, tak proč s ní šetřit, no ne? Trošku nám udělá vítr ve střevech:-D, ale tak to má být;-) Moc pěkný recept, který obohatí mou sbírku a Tobě dávám zaslouženého bodíka:-K:yes:...+1

chocolate chocolate

20. 1. 2012 21:22

Aničko, tož takových cibulí..to je nálož jako hrnec hrachové kaše;-).
Néé vážně, ty víš, že pro tvé recepty mám slabost, leckdy něco pozměním podle naší chuti, ale vždy ocením nápad a precizní popis, podle kterého by uvařil snad i můj jezevčík.+5

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2012 20:58

:-p:yes::yes:

Bahula Bahula

20. 1. 2012 20:47

:-);-):yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 1. 2012 20:22

Jéé:-8já tam teprve teď dodala všechny fotky s popisem a už tady mám takové krásné komentíky:-KDíky i za bodíky:-*:-)

suslajda suslajda

20. 1. 2012 20:14

;-)tak jsem polkla, utřela slinu:-*pěkně šťavnaté masíčko:yes::yes:+2

rebeka rebeka

20. 1. 2012 20:13

krásné fotičky od naší Aničky:-K:-K:-K
že je masenko šťavnaté, netřeba, milá Ann, zdůrazňovat..to je vidno z obrázků;-):-p:yes::yes:
moc povedené:-):yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na kuřecí játra přírodní s bramborem brambory anuška kuřecí plátek se šťouchanými brambory kuřecí plátky se šťouchanými brambory kureci stehna na slanine a cibuli přírodní vepřový plátek s bramborem přírodní drůbeží plátek přírodní plátek s bramborem se stouchanymi brambory kuřecí plátky se šťávou a stouchanymi bramborami přírodní plátky s bramborem anuška brambory šťouchanými brambory přírodní maso s bramborem oběd se šťouchaným bramborem přírodní drůbežíplátek přírodní kuřecí řízek stouchane brambory losos ze stouchanymi brambory drůbeží prirodni jatra kureci ve slanine se stouchanymi brambory

Suroviny: stehno kuřecí, slanina gazdovská, česnek, cibule, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, brambory, máslo, cibule, olej

TopRecepty.cz

Přírodní drůbeží na cibuli a slanině se šťouchanými brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9NX