Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní drůbeží

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

30. 6. 2010 18:02

Suroviny

Porce: 4-5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 556 kJ / 611 kcal
Bílkoviny119,44 g
Tuky5,55 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy19,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hodí se rajčatový, okurkový nebo jiný zeleninový salát. V zimě různé kompoty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 10. 2010 10:27

Lemarti,tak to mě opravdu moc těší:-8:-K

lemarti

2. 10. 2010 11:56

Ani tak jsem dnes opět vařila a dokonce i s libečkem:-))bylo to výborné;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 10. 2010 11:53

:-D:-DJani my máme černého;-):-))ale za bodíky diky všem;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 10. 2010 08:39

Aničko, se tady směju, jak blázen!!:-)):-D Recept byl v náhodných receptech a v prvním okamžiku jsem myslela, že u talíře sedí živý koucour!:-D:-D Vypadá to báječně, super šťáva:-p:yes:

ivulinka ivulinka

14. 7. 2010 15:03

Tak tohle mi uniklo, ale šťávičky jakékoliv chutě připravené z jakéhokoliv masa jsou u nás velmi vítané a žádané, tím spíš, když jsou připraven z kuřecího, Aničko alespoň za bodík ode mě:yes:

lemarti

14. 7. 2010 15:00

Aničko včera jsem ukuchtila tatkovi a mlaskal jak malé dítě:-D:-DJen nemám libeček tak jsme tam dala provensálské koření.Já nemůžu jinak bych si dala taky a s velkou chutí.:-K

Kattes

14. 7. 2010 14:02

jt vypadá moc dobře, takové omáčky mám ráda, musím si to připravit:-K

Ivana79 Ivana79

1. 7. 2010 09:42

Anička,ja pridávam ďalší bodík:yes:Recept ako stvorený na leto,rýchle,ľahké a určite chutné:-pA tá ryža...mne sa málokedy takto podarí:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 7. 2010 09:03

Jahůdko:-Kto je v pohodě:-!Já kolikrát nevidím větším napsáno:-D

jahoda jahoda

1. 7. 2010 08:29

Správně, četla jsem jen suroviny a úplně přehlédla tu cibuli:-// Omlouvám se autorce receptu:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 7. 2010 08:28

:-KNetušila jsem,že budu mít tolik bodíků-děkuji,mám velkou radost:-))
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou;-)vím,že takto napsané je celkem nepřehledné:-8ale aspoň mě to ťuklo:-D

Eliza Eliza

1. 7. 2010 08:11

Já ji tedy vidím v surovinách i v postupu...;-):-D

socatko socatko

1. 7. 2010 08:09

Tak me se prave libi, ze tam cibule neni-nejak nam nedela dobre..Ukladam Anicko slunicko:-K

jahoda jahoda

1. 7. 2010 07:58

Tyto recepty mám moc ráda, ale přidala bych cibuli a vynechala bujon a nahradila čerstvým zeleným ze zahrádky:-p;-):yes:

michsamant michsamant

30. 6. 2010 21:18

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží drůbeží maso prirodni recepty z drůbežího přírodní drůbeží maso recepty z drůbeže jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete papiňák-drbeží maso recepty pečené drůbeží pro dítě drůbeží roláda s libečkem drubezi prirodni platky pširodni drubeři lahke recepty na leto přirodni drubeži maso jak sloupnout slupku z rajcat přírodní maso na hřibech babicovy dobroty recepty z kuřecího masa

Suroviny: maso drůbeží, cibule, rajče, hříbky sušené, vývar drůbeží, mouka hladká, libeček, sůl, tuk

TopRecepty.cz

Přírodní drůbeží

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krgY