Přírodní drůbeží

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: v papiňáku 20-jinak 45 minut 4-5 porcí Drůbeží maso 20 názorů

Suroviny

1/2 kg drůbežího masa (bez kostí)
cibule
1-2 rajčata
hrst sušených, 1-2 hodiny namočených hřibů (můžou být i čerstvé žampiony)
drůbeží vývar
1 polévková lžíce hladké mouky na zahuštění
troška libečku nebo něčeho zeleného pro chuť a potěšení oka
sůl
tuk
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmahneme do sklovata cibulku, přidáme naklepané maso (není-li drůbeží, může být i vepřové), osmahnene z obou stran, přidáme nakrájené hříbky a rajčata sloupnuté ze slupky (rajče nažíznout do kříže, spařit horkou vodou a sloupnout), podlijeme trochou vývaru (v papiňáku 3 deci) a dusíme do změknutí.

  2. Pak přidáme ještě vývar, ve 2 deci vody rozmícháme 1 pl mouky, vlijeme k masu a ještě chvilku provaříme. Přidáme zelené, stáhneme z ohně a podáváme nejlépe s rýží.

Poznámka

Hodí se rajčatový, okurkový nebo jiný zeleninový salát. V zimě různé kompoty.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 634 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přírodní drůbeží

  • Anna Kocikova Anna Kocikova(autorka receptu)

    Lemarti,tak to mě opravdu moc těší:-8:-K

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Ani tak jsem dnes opět vařila a dokonce i s libečkem:-))bylo to výborné;-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova(autorka receptu)

    :-D:-DJani my máme černého;-):-))ale za bodíky diky všem;-):yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Aničko, se tady směju, jak blázen!!:-)):-D Recept byl v náhodných receptech a v prvním okamžiku jsem myslela, že u talíře sedí živý koucour!:-D:-D Vypadá to báječně, super šťáva:-p:yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Tak tohle mi uniklo, ale šťávičky jakékoliv chutě připravené z jakéhokoliv masa jsou u nás velmi vítané a žádané, tím spíš, když jsou připraven z kuřecího, Aničko alespoň za bodík ode mě:yes:

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Aničko včera jsem ukuchtila tatkovi a mlaskal jak malé dítě:-D:-DJen nemám libeček tak jsme tam dala provensálské koření.Já nemůžu jinak bych si dala taky a s velkou chutí.:-K

    Odpovědět

  • Kattes Kattes

    jt vypadá moc dobře, takové omáčky mám ráda, musím si to připravit:-K

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Anička,ja pridávam ďalší bodík:yes:Recept ako stvorený na leto,rýchle,ľahké a určite chutné:-pA tá ryža...mne sa málokedy takto podarí:-8

    Odpovědět

  • Jahůdko:-Kto je v pohodě:-!Já kolikrát nevidím větším napsáno:-D

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Správně, četla jsem jen suroviny a úplně přehlédla tu cibuli:-// Omlouvám se autorce receptu:-K

    Odpovědět

  • :-KNetušila jsem,že budu mít tolik bodíků-děkuji,mám velkou radost:-))
    Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou;-)vím,že takto napsané je celkem nepřehledné:-8ale aspoň mě to ťuklo:-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Já ji tedy vidím v surovinách i v postupu...;-):-D

    Odpovědět

  • socatko socatko

    Tak me se prave libi, ze tam cibule neni-nejak nam nedela dobre..Ukladam Anicko slunicko:-K

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Tyto recepty mám moc ráda, ale přidala bych cibuli a vynechala bujon a nahradila čerstvým zeleným ze zahrádky:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • michsamant michsamant

Předchozí 1 2

Tématické fráze: drůbeží drůbeží maso prirodni recepty z drůbežího přírodní drůbeží maso recepty z drůbeže jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete papiňák-drbeží maso recepty pečené drůbeží pro dítě drůbeží roláda s libečkem drubezi prirodni platky pširodni drubeři lahke recepty na leto přirodni drubeži maso jak sloupnout slupku z rajcat přírodní maso na hřibech babicovy dobroty recepty z kuřecího masa