Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový boršč

Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

21. 1. 2012 22:08

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 209 kJ / 289 kcal
Bílkoviny14,20 g
Tuky2,12 g
Vláknina37,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 587 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy36,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BronislavaP BronislavaP

28. 1. 2021 16:08

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 3. 2014 16:46

Martina: Když je uvedeno vařená, tak by měla být vařená;-) Já tu informaci mám z knihy od A. M.

Martina

15. 3. 2014 15:42

V receptu na boršč se přidává vařená řepa a v knížce je jen řepa. Tak jak ? Je to jedno ? V knížce je rozpis na 28 detox , který se musí dodržovat, nesmí se měnit, ale na internetu je to napsáno taky jinak. Tak co platí ?

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 1. 2012 22:22

:-p:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2012 13:23

pipre:;-);-) Je toho hodně, mám ještě na 2x, tak jsem si to zamrazila na příště;-)

pipre pipre

22. 1. 2012 13:15

Tak na ten boršč se těším, až s tou detoxikační kúrou začneme...jen co přijede dcera :-):yes:+7

Masula Masula

22. 1. 2012 13:03

Vypadá dóst jedle:-p:yes::-)):-K

Jenny

21. 1. 2012 22:46

:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2012 22:27

Mírně sladkokyselou. Není třeba šetřit pepřem, mi to moc chutnalo s tím pepřem. Určitě mám ještě napříště, je toho hodně a zkoušely i vnučky bez pepře a chutnalo jim to;-)

rebeka rebeka

21. 1. 2012 22:22

nevypadá to nejhůř:-8;-):-D:yes::yes:
Jani, jakou to má výslednou chuď:-? sladkokyselou nebo jinou:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: antonia mačingová recepty antonie mačingová recepty recepty mačingova mačingová recepty macingova borsc borsc macingova zeleninový boršč s červenou řepou recepty antonie mačingová mačingová recepty boršč mačingová recept boršč zhubněte jednou provždy recepty zeleninový boršč z červené řepy recepty antonia mačingová mančingová mačingová recepty - bořšč boršč podle mačingové zeleninový borč mančingová kniha zhubněte jednou provždy antonia mačingova- recepty antonie mačingová boršč

Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, paprika čerstvá zelená, řepa červená, bobkový list, koření nové koření, protlak rajčatový, česnek, cibule, paprika sušená sladká, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín drcený

TopRecepty.cz

Zeleninový boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J7L2