Boršč - trochu podle mě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 7,99 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do polévky můžeme ještě dát kostičky šunky nebo párku....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2023 14:00
10. 2. 2017 22:17
23. 9. 2016 07:40
8. 7. 2016 08:46
3. 1. 2016 14:08
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.
4. 10. 2010 07:17
12. 9. 2010 12:35
11. 9. 2010 20:25
8. 9. 2010 15:54
8. 9. 2010 15:07
8. 9. 2010 13:22
8. 9. 2010 13:09
8. 9. 2010 13:02
8. 9. 2010 12:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 4 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 24 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč z červené řepy boršč z kysaného zelí polévka boršč bez masa recept na boršč bez masa zeleninová polévka podle mačingové boršč z červené řepy bez masa boršč kysané zelí boršč boršč bez masa polévka z červené řepy podle haliny boršč od mačingové boršč bez červené řepy boršč top boršč dle mačingové recept na boršč top recepty boršč u haliny v kuchyni boršč vynikající boršč boršč s červenou řepou bez masa jak se dela borsc
Suroviny: maso hovězí, řepa červená, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, brambory, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, koření nové koření, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, sůl, petrželka, cukr, ocet, smetana
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
14 názorů