Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 7,99 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Moje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno 24. 4. 2025 17:38
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno 24. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Jessie před 17 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
nym61072 před 19 minutami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Ketynna před 41 minutami
Chilli con carne
Zdenek007 před 45 minutami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Lucie1001 před 1 hodinou
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Lucie1001 před 1 hodinou
Bílé fazole nakyselo
suchfr před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
Kolstrova před 2 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 2 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
habis před 2 hodinami
Tématické fráze:
boršč z červené řepy,
boršč z kysaného zelí,
polévka boršč bez masa,
recept na boršč bez masa,
zeleninová polévka podle mačingové,
boršč z červené řepy bez masa,
boršč kysané zelí,
boršč,
boršč bez masa,
polévka z červené řepy podle haliny,
boršč od mačingové,
boršč bez červené řepy,
boršč top,
boršč dle mačingové,
recept na boršč,
top recepty boršč,
u haliny v kuchyni boršč,
vynikající boršč,
boršč s červenou řepou bez masa,
jak se dela borsc
Suroviny:
maso hovězí,
řepa červená,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř celý,
koření nové koření,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
cukr,
ocet,
smetana zakysaná
Komentáře (14)