Plněné frgále z pečky - podle Bibinky
Suroviny
Porce: 2 velké koláče
Nutriční hodnoty
Energie | 15 578 kJ / 3 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,47 g |
Tuky | 162,37 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 484,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jim doma soukromně říkám Jihočeské frgále, protože ty jediné a pravé pochází z Moravy a její části Valašska. Já je dělám takto a moc nám chutnají, proto jiné ani nedělám. Náplně mohou být jiné, dle toho, jaká vám chutná-nejlepší prý jsou hruškové, ale já je nikdy nejedla, tak nemohu posoudit. Chci se s váma podělit a můžete tu dobrotu vyzkoušet-vypadá to složitě, ale je to raz dva.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2017 08:38
20. 10. 2017 16:32
21. 6. 2012 14:32
21. 6. 2012 13:42
13. 6. 2012 13:20
13. 6. 2012 09:25
12. 6. 2012 12:21
12. 6. 2012 10:12
8. 6. 2012 21:17
8. 6. 2012 11:44
8. 6. 2012 08:08
7. 6. 2012 23:08
7. 6. 2012 23:07
7. 6. 2012 20:43
7. 6. 2012 19:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 4 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarohová pochoutka s piškoty
Efghi uvařila před 1 hodinou
Pudinkové řezy
vikinka09 uvařila před 1 hodinou
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy
veheshova@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka
Noe_tvori uvařila před 11 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
jitule248 uvařila před 12 hodinami
Belgické vafle
Petra Dvor. uvařila před 12 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Valis uvařila před 13 hodinami
Letní pohankový salát
Petra Dvor. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Šťavnatá plněná kuřecí prsa: Připravte je podle jednoduchého videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: moravské frgále recept na moravské frgále drobenka na frgale zdobení frgálů frkale ořechová náplň do frgálů valasske frgale s tvarohem frgále s tvarohem fofr pizza pecky frkale kolače tvarohové frgále kynuté frgály plněné frgale recept na frqale kolac formy na frgale recept vepřové pecko po valašsku moravský plněny frgal forma na frgale ořechové frgále frgále plněné tvarohem
Suroviny: mléko, žloutek, sůl, sádlo, olej, kůra citronová, šťáva citronová, cukr krystal, mouka polohrubá, droždí sušené, tvaroh, cukr vanilkový, pudink vanilkový, cukr krystal, rozinky, povidla švestková, rum, máslo, máslo, mouka hrubá, cukr krystal,
Plněné frgále z pečky - podle Bibinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Zg
28 názorů