Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 621 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,46 g |
Tuky | 45,92 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 60,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme místo prejtu potřít plátky masa také náplní z vinné klobásy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2012 21:45
děkuji všem dámám
7. 9. 2012 20:33
Anna Kocikova: děkuji Aničko, už je v hovězím mase, díky všem
6. 9. 2012 22:58
Zajímavý receptík+8 a moc hezky nafoceno
Jen když je to"Hovězí závitek"dala bych to do kategorie hovězí maso,aby to tady nezaniklo
Jen když je to"Hovězí závitek"dala bych to do kategorie hovězí maso,aby to tady nezaniklo
6. 9. 2012 19:59
Simona Kucerova: Simi, díky, vidíš, spěchám a kategorie ujede, jinak manžel právě dojedl i dnes a říká, že tam ten prejt ani není moc cítit, jinak zatím je to lepší chuťově, jak klasika ptáček nebo závitek, můžeš tam přidat i pokrájenou kyselou okurku, také bezvadné, teď mi manžel mi napovídá, že mám říci, že je to moc dobré, a tak tlumočím, prý jedna báseň
6. 9. 2012 16:59
Pěkný receptík,chuť si nedovedu představit,ale vypadá to hezky
Ivo jen se vloudila asi chybička,receptík je pod kategorii luštěniny
Ivo jen se vloudila asi chybička,receptík je pod kategorii luštěniny
6. 9. 2012 10:29
Dana61: díky Danuš a díky všem, komu se recept líbil
6. 9. 2012 09:45
určitě velmi chutné
5. 9. 2012 22:46
1974andrea: Andrejko, v tom plátku masa je kousek prejtu skutečně chutný, a dokonce jsem ten prejt hledala, jinak bych to sem ani nedávala, kdyby tomu bylo jinak, potřela jsem jen plátky masa a udělala závitek, viděla jsem to jednou na jídelním lístku v Bojnicích, ochutnala jsem a od té doby jsem to nosila v hlavě, fakt moc dobré, mastné to nebylo, příště zkusím s tmavým prejtem něco, ale taky jsem se toho bála,ale výsledek je bezvadný vše se musí odzkoušet a to já zase ráda
5. 9. 2012 22:18
Prejt si děláme o zabijačkách, buď jen tak pečený nebo do jitrniček. Bývá dost mastný. Nevím, jak by to chutnalo s hovězím
5. 9. 2012 19:56
Hmm...mňamózní
5. 9. 2012 18:51
To vypadá moc dobře a i kombinace chutí se mi moc líbí
5. 9. 2012 18:31
BILKOVAI: machr, slabé slovo, spíš kuchařský kaskadér, baví mne zkoušet stále nové chutě po svém a díky
5. 9. 2012 18:30
vseumel: no právě
5. 9. 2012 18:30
Zajímavý receptík. Prejt mám moc ráda, ale fakt by mě nenapadlo zkombinovat ho s brusinkami. Ale je potřeba experimentovat a ty Ivko jsi na to machr. Super
5. 9. 2012 17:56
To bude dobrota. S prejtem to bude lepší než s vinnou klobásou. Je mastnější . Posílám bodíka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 3 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 7 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 20 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 23 minutami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 43 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 1 hodinou
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 2 hodinami
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 2 hodinami
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: plněné hovězí závitky plněný hovězí závitek závitky s s brusinkami papriky plněné prejtem recept plněné hovězí papriky plněné prejtem plnene maso prejtem hovězí zadní zavitky se zelím jídelni listek bojnice závitky z hovězího na víně pecene hovezi zavitky hovezi zadni z remosky hovězí závitek pečený plněné závitky z hovězího masa maso plnene prejtem hovězí pečeně s brusinkama pečení hovězích závitků pečené plněné hovězí závitky recepty z cervenym prejtem hovězí zadní zavitky
Suroviny: hovězí zadní, prejt, cibule šalotka, hořčice, vývar masový, brusinky, víno červené, pórek, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, citron, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, jalovec, olej, protlak rajčatový, brusinky, olej olivový
Hovězí závitky nadivoko, plněné prejtem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YqEA
18 názorů